KERESÉS search-close

Szeptember 4-én indul a Konyhafőnök Junior legújabb évada az RTLII-n!

szerző:
2017.08.17. 09:00

Az első évad sikere után szeptember 4-én indul az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában az apróságok kapnak esélyt arra, hogy bebizonyíthassák: kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. Mindezt rengeteg jókedvvel, gyermeki huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.

Szeptember 4-én indul a Konyhafőnök Junior legújabb évada az RTLII-n!


Szeptember 4-én, hétfőn 20.30-kor indul az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada.

Az első széria győztese, Hegedűs Hanga után így újabb 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni.

Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy, az első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Három – a középdöntő kapujában – kiesett versenyző sorsáról a nézők szavaztak. S hogy Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence közül ki kapott újra esélyt, az kiderül szeptember 4-én, 20.30-tól az RTLII-n.
 

Less bele a második évad izgalmaiba:
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való