KERESÉS search-close

Már várják a jelentkezőket a Konyhafőnök Junior második évadába!

szerző:
2016.05.17. 15:44

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja a legkisebbekkel! Ha a főzés a szenvedélyed és te szeretnél lenni a következő junior Konyhafőnök, akkor ne késlekedj! Fantasztikus kalandok és hatalmas nyeremények várnak.

Már várják a jelentkezőket a Konyhafőnök Junior második évadába!

Az RTLII-n óriási sikerrel futott a Konyhafőnök Junior című gyermek főzőshow, ahol a fiatalok megmutathatták, hogy nekik is lehet szenvedélyük a sütés-főzés. A kiválasztott résztvevők a megmérettetésen kívül szórakoztató kalandokon mentek keresztül és persze a profi szakemberektől is rengeteget tanulhattak.

 

A műsor második évada hamarosan érkezik, így a készítők már várják azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik a gasztronómia szerelmesei!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való