Műsorújság
RTL Most

Indul a Nagy Terítékverseny!

Figyelem szülők, figyelem gyerekek! A Konyhafőnök Junior kis séfjei napról napra bebizonyítják, hogy egy gyerek is lehet főnök a konyhában és az asztalnál! Éppen ezért most lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik örömet szereznek a családjuknak, és megmutatják, hogy ha terítésről és ízlésről van szó, ők a környék és az internet királyai! Versenyre fel, anyukák és apukák: ha elmúlt már nyolc éves a gyermekük, de nincs még tizennégy, segítsenek neki abban, hogy elinduljon a Konyhafőnök Junior Nagy Terítékversenyén! Feltölteni a címlap jobb oldalán tudtok!
 

Kápráztasd el az egész országot, és mutasd meg, hogy ha szépen hajtogatott szalvétákról, élénk színekről, fantáziadús asztalról van szó, nincs ellenfeled! 

Ha elmúltál már 8, de nem vagy még 14, mindössze annyit kell tenned, hogy: 


1., Megterítesz szépen otthon legalább négy személyre!

2., Az asztalhoz állsz, és megkéred a szüleidet, hogy fényképezzenek le. Fontos, hogy a teríték, az egész asztal és te is jól látszódjatok a képen!

3., Megkéred a szüleidet, hogy töltsenek fel legalább 1, maximum 5 fotót 2015. december 2-án (szerda) 21 óráig a címlap jobb oldalán található felületre.
 

Ha több képet töltenek fel, mi választjuk ki azt az egyet, ami kikerül az oldalra. 


A legszebb három terítéket a Konyhafőnök Junior zsűrije, Fördős Zé fogja kiválasztani. Rajtuk kívül a közönségszavazás győztese is jutalomban részesül!


Szavazni december 4-én (péntek) 20 óráig lehet, szintén ezen az oldalon! 

Hogy mik a nyeremények? 
 

1. helyezett: 1 db 40 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomag. 

2. helyezett:  1 db 35 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomag. 
 
3. helyezett: 1 db 25 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomag.


Közönségszavazás nyertese: 1 darab utazási utalvány.


Légy kreatív, vicces, okos, korszerű, mutasd meg az öregeknek, hol tart a terítés tudománya 2015-ben!Ne habozz, légy te Magyarország elsőszámú Terítékmestere!
 

Eredményhirdetés a Konyhafőnök Junior döntőjét követően 2015. december 4-én! 

Legnézettebb videók