Műsorújság
RTL Most

Figyelem! Mutatjuk, kik nyerték a Nagy Terítékversenyt!

Szebbnél szebb terítékfotók érkeztek a Nagy Terítékversenyre. Mutatjuk, kik nyerik az értékes nyereményeket!
A Nagy Terítékversenyen összesen négy pályázat részesül díjazásban. Hármat a Konyhafőnök Junior egyik zsűrije, Fördős Zé, egyet pedig maga a nézőközönség választott ki.

Zének nem volt egyszerű dolga, mivel a beérkezett fotók egytől egyig nagyon szép asztalokat mutattak meg, így biztosra vehető az is, hogy a pályázó gyerekek rendkívül otthonosan mozognak nem csak az asztal körül, de a konyhában is. Zé elsősorban a teremtett hangulatot, a művészien elhelyezett evőeszközöket, tányérokat és szalvétákat, valamint a színek harmonizálását és persze a cukiságfaktort vette figyelembe. 

Döntése a következő:

Első helyezett lett, és ezzel 1 db 40 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Gáspár MárkMásodik helyezett lett, és ezzel 1 db 35 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Légrádi LorettaHarmadik helyezett lett, és ezzel 1 db 25 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Csóka BalázsA közönségszavazás nyertese Petendi Sára, aki győzelmével a 100 ezer forint értékű utazási utalvány büszke tulajdonosának tudhatja magát!Gratulálunk a győzteseknek, most már hivatalosan is ők Magyarország legszebben terírő junior nézői! Hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot!

Legnézettebb videók