„Én mindig magamat hibáztattam, egyke vagyok, önző vagyok” – Megyeri Csilla bevallotta, miért nincs gyerekeVajon megváltoztatja-e a kapcsolatokat a gyerek érkezése? A Reggeli stúdiójában a témáról Czutor-Kilián Zsanett és Megyeri Csilla beszélgetett. Zsanettnek 3 saját gyermeke van, míg Csilla egyelőre nem érzi, hogy anyává kellene válnia.
Reggeli

„Én mindig magamat hibáztattam, egyke vagyok, önző vagyok” – Megyeri Csilla bevallotta, miért nincs gyereke

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 8:40

Vajon megváltoztatja-e a kapcsolatokat a gyerek érkezése? A Reggeli stúdiójában a témáról Czutor-Kilián Zsanett és Megyeri Csilla beszélgetett. Zsanettnek 3 saját gyermeke van, míg Csilla egyelőre nem érzi, hogy anyává kellene válnia.

Zsanett úgy gondolja, talán anyagilag fel lehet készülni egy gyerekre, de hogy ki születik meg, az lutri. Míg a Czutor házaspár első gyermeke igazi mintababa volt, addig Miksa, a második teljesen kimerítette a szüleit a rengeteg éjszakázással 3 éven keresztül.

Mi annyira belerokkantunk Zolival, hogy majdnem el is váltunk, párterápiára jártunk, igenis megviselt minket a második gyerek érkezése 

– mondta el Zsanett a Reggeliben.

Miután Miksa lenyugodott és megtanulta kifejezni magát, Zoli és Zsanett bevállalt egy harmadik gyermeket is. Az ő kapcsolatuk ma már sokkal stabilabb és jobb, mint pár évvel ezelőtt volt, a Nyerő Párosban való szereplésük pedig csak még jobban összehozta őket.

Megyeri Csilla és párja, Zsolti viszont 10 együtt töltött év után sem akar még belevágni a gyerekvállalásba, amiért Csilla magát teszi felelőssé, mert nem érez anyai ösztönöket.

Én mindig magamat hibáztatom, egyke vagyok, önző vagyok. Emiatt elmentem családállításra is, hogy miért van az, hogy ezek az anyai ösztönök nem jönnek. Nem feltétlenül velem van a hiba, ezt én hozom, a különböző traumákat, transzgenerációs mintákat 

– mondta Megyeri Csilla a Reggeliben, aki azt szeretné, ha senkit nem kérnének számon azért, mert elmúltak 30 évesek és még nincsen gyermekük. Ugyanakkor szerinte társadalmilag kezd elfogadott lenni, hogy a nő és a férfi maga dönti el, mikor értek meg ők maguk és a kapcsolatuk arra, hogy babát vállaljanak és ne a rokonok, barátok nyomása miatt alapítsanak családot. 

#Reggeli#Videó#czutor-kilián zsanett#megyeri csilla#gyerekvállalás#kapcsolat#házasság

Címlapról ajánljuk