Műsorújság
RTL Most

Részeg barátja kishíján halálra verte a tinilányt, de túlélte - Megrázó felvételek!

A fiatalok szórakozni mentek, ahol a 18 éves Rayna Holdenre végül saját fiúja támadt rá. A 22 éves Darryl Moore ájultra verte a lányt, akinek annyi volt a "bűne", hogy a pubban beszédbe elegyedett az egyik sráccal. Moore a bántalmazás után sorsára hagyta a magatehetetlen lányt, aki súlyos sérülései ellenére életben maradt. Szeretné, ha az esetéből mások is tanulnának.
A brutális esetet rögzítette a kocsma biztonsági kamerája. Jól látható, hogy a lány megpróbált elmenekülni, azonban az ittas és feldühödött Moore utol érte a parkoló szélénél.
A férfi többször ököllel ütötte a földön fekvő barátnőjét, majd arrébb vonszolta, és számtalanszor belerúgott az akkor már eszméletlen lányba.

Az agresszív barát végül 12 hónap börtönbüntetést kapott tettéért.

Az eset még júniusban történt, azonban barátnője nemrég úgy döntött, kilép a nyilvánosság elé, hogy ezzel megakadályozza Moore-t abban, hogy még több nőt bántson. Egykori szerelmét ma már szörnyetegnek nevezi:

"Darryl volt az első szerelmem. Mindig elnéző voltam vele és teljesen megbíztam benne. Mikor aznap este rám támadt, azt hittem, megöl, soha életemben nem rettegtem még ennyire."

Itt még látszólag minden rendben volt:A pár összesen három évig járt együtt, a lány elmondása szerint az elején minden jól működött, a férfit elragadó embernek ismerte meg. Moore azonban elvesztette a munkáját, és megváltozott a viselkedése, egyre kötekedőbbé vált."Először nem akartam feljelentést tenni, azonban visszanéztem a biztonsági kamera felvételeit, és elszörnyedtem. Azt gondoltam, meg kell állítani, nem hagyhatom, hogy még több nőt bántson!"

- emlékezett vissza a lány a támadás utáni időszakra.

A borzalmas estén Holden a helyi pubba ment, hogy ott találkozzon barátjával, aki előtte már három órája ivott, és teljesen részeg volt. A férfinél akkor szakadt el a cérna, mikor meglátta, hogy barátnője egy másik fiúval beszélget."Egyfolytában azt üvöltözte, hogy te kis ribanc. Nem volt hajlandó leállni még akkor sem, mikor azt mondtam neki, hogy ha így folytatja, meg fog ölni. Az ütések egyre csak jöttek, amíg már nem láttam tisztán. Nem próbáltam többé ellenállni, összegömbölyödtem, és megpróbáltam elbújni az újabb ütések elől."

Moore ámokfutásának az egyik barátjuk vetett véget: odament, és nagy nehezen leszedte a férfit az élettelen áldozatáról. Ezután a kocsma biztonsági őrei is észlelték az esetet, és értesítették a rendőrséget.

A lány a támadás után két hónapot töltött egy nők számára fenntartott szükségszálláson, utána visszaköltözött a nagyapjához. Azt tervezi, hogy jövő hónaptól kozmetikusnak fog tanulni a főiskolán.
Még ma is érzi a trauma hatásait, rémálmok gyötrik, és úgy gondolja, Moore túlságosan enyhe büntetést kapott.

"Ez egyáltalán nem fair vagy igazságos!"

Esetét azzal a céllal hozta nyilvánosságra, hogy ezzel figyelmeztessen minden olyan nőt, akit bántalmaz a párja: senkinek sem szabad eltűrnie, hogy így bánjanak vele.

A megrázó videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!
 
(Forrás: dailymail.co.uk)

Legnézettebb videók