Műsorújság
RTL Most

Ön szerint tényleg kísértet dúlta fel az ír asszony konyháját?

Mikor Ashy Murphy fáradtan hazaért, még nem sejtette, hogy egy horrorfilm jelenetébe csöppen majd saját konyhájában. Az asszony zavarbaejtő videót tett közzé, amelyen állíása szerint az látható, ahogy egy szellem hatalmába keríti a helyiség tárgyait. Vajon tényleg paranormális tevékenységgel állunk szemben vagy Murphy csak feltűnési viszketegségben szenved? Szavazzon!
Murphy először a rendellenesen himbálózó lámpára figyelt fel, aztán a szürreális események láncolata tovább folytatódott, szerencsére a rémült asszonynak még volt annyi lélekjelenléte, hogy időben előkapja a telefonját, és filmre vegye a történteket, ami miatt talán a leginkább sántít a történet. Erre az apró részletre egyébként több kommentelő is felfigyelt:

"Úristen, hát én azonnal menekültem volna onnan :D"Nos, Murphy vagy kivételesen bátor, vagy a felvétel kamu.

A videón jól látható, hogy Murphy helyett aznap az állítólagos szellem akarta megfőzni a vacsorát: először a pulton lévő serpenyőt hozta arrébb, majd egy heves, de láthatatlan mozdulattal kicsapta a konyhaszekrény ajtaját, bizonyára le akart venni valamit a felső polcról.
 (Forrás: dailymail.co.uk)

Legnézettebb videók