Műsorújság
RTL Most

Megmenekültünk! Mostantól tökéletesen szelfizhetünk a kutyánkkal!

Ennek a hiánypótló eszköznek köszönhetően zökkenőmentesen készíthetünk szelfit a kutyánkkal. Csak csatolja rá a telefonjára, tegyen a tetejére egy teniszlabdát, és pózolhat is.

Sok mindent írhatnánk ebbe a cikkbe. Szép barokkos körmondatokat, hogy fokozzuk a feszültséget. Részleteket, hogy tovább tartson az olvasási élmény. Végül eljutnánk a lényegig, amit hatalmas dérre-dúrral vezetnénk be. Majd lezárnánk mindent egy összefoglalással, és a tanulság levonásával.


Mindez azonban teljesen indokolatlan, mert amit most be kell jelentenünk, annak jelentősége felmérhetetlen és felesleges is szavakba önteni.


Beszéljenek a képek, mi pedig megnyugodhatunk végre, mert a leghűségesebb társunknak megadjuk azt a bánásmódot, amit megérdemel.


EMBEREK! A szelfikanál után itt egy eszköz, ami segít abban, hogy kutyánk a kamera felé nézzen, miközben velünk pózol! A neve: poochselfie.


Ennek a zseniális szerkezetnek a feltalálói arra alapozzák ketyeréjük működési mechanizmusát, hogy a kutyák szeretik a teniszlabdákat, meg úgy általában a labdákat. És ha meglátják, arra fognak koncentrálni, mi pedig gyorsan lőhetünk velük addig egy-két szelfit.

Ilyen egyszerűen:Az eredmény:

Most mondják, hogy nem észbontó… mostantól felesleges egyéni célokért küzdeni, pandákat menteni, a globális felmelegedés ellen vagy a személyiségi jogokért küzdeni. Minden, ami eddig nemes célnak tűnt, mostantól pótcselekvés lehet csak.

Teljes értékű életet élhetünk! Megérdemeltük!

(metro.co.uk)

Legnézettebb videók