Műsorújság
RTL Most

Lánya nevelőapja miatt szakította félbe az esküvőt

Az ohiói férfi nem hagyta, hogy lánya csak úgy férjhez menjen: az oltárhoz hívta a 21 éves menyasszony nevelőapját is, hogy legalább a nagy napon elássák a csatabárdot. A lányt így végül mindkét apja odakésírte a vőlegényhez - ráadásul mindkét férfinak Todd a neve!
Brittany Peck édesanyja szemmel láthatólag a Todd nevű fickókra bukik, ugyanis első és második párját is így hívják. Nem viccelünk!
Történetük sok családdal megesett már: Brittany szülei szakítottak, és az anyára később újból rátalált a boldogság, és az új férfi lett a gyerekek nevelőapja. Ami ezután következett, arra már senki nem számított.

Balra Todd Bachman, a biológiai apa, jobbra pedig Todd Cendrosky, a nevelőapa mostani párjaikkal:Ezen a képen már teljes a boldogság, azonban nem volt ez mindig így.
A kacifántos családi helyzet miatt a két férfi világéletében utálta egymást, megható módon az ellentétet éppen "közös" lányok házassága oldotta fel.

Íme az ifjú pár: Brittany és Jeremy Peck.Brittanyt eljegyezték, elérkezett az esküvő napja, azonban a lány képtelen volt dönteni, hogy melyik férfi kísérje az oltárhoz. Brittany a nagy nap előtt két héttel könnyek között hívta fel vér szerint apját, és elmondta neki, mennyit vívódik, mert nem tudja,mit csináljon, hogy senkit se bántson meg.

Végül a biológiai örömapa oldotta meg a helyzetet: mindenki legmélyebb döbbenetére félbeszakította a ceremóniát. A násznép tagjai lefagytak, hiszen nem értették, vajon mi történhetett. Aztán odament a nevelőapához, és kézenfogva odavitte magával az oltárhoz:Úgyhogy megható módon a két apa egyszerre kísérte Brittanyt a vőlegényhez:Két apa mégiscsak sokkal jobb, mint egy se.A vér szerinti apuka is így gondolta, ráadásul nem akarta tönkre tenni lánya életének egyik legszebb napját:
"Láttam rajta, hogy mennyire össze van törve, amiért úgy érzi, választania kell köztünk. Nem bírtam elviselni, hogy ilyennek látom."
- emlékszik vissza Bahcman.

A nevelőapát rendkívül boldoggá tette a gesztus.
"Sosem mostahagyermekként tekintettem Candy [az anya] lányaira. Sosem tartottam őket a nevet lányaimnak, a saját gyermekeimként gondolok rájuk. Mikor Todd odajött, és megragadta a kezem, átfordult velem az világ. Ez volt életem legszebb napja, hiszen most lettük igazán egy család, hiszen a gyermekünk öröméért félretettük az ellentéteinket."

Íme a nem is olyan mostoha mostohaapa és a menyasszony édesanyja:Itt pedig még egy kép az ifjú párról:(via dailymail.co.uk)
 

Legnézettebb videók