Műsorújság
RTL Most

Közel az emberiség pusztulása: megérkezett a szelfikanál

Fogadjunk, eddig el sem tudta képzelni, mi lehet a következő lépés a szelfizés evolúciójában, de most itt a válasz: megérkezett a szelfikanál! Miért használna egyszerű szelfibotot, ha az eszköznek egyszerre mindkét végét is hasznosíthatja? Mostantól közvetlenül a táplálkozás pillanatában is lekaphatja önmagát! Íme minden idők legértelmetlenebb hülyesége.
Eddig kénytelenek voltunk beérni a mezei szelfibottal, amelynek lényege az volt, hogy karunkat meghosszabbítva, a bot végén elhelyezett önkioldó segítségével nagyobb távolságból fényképezhessük le önmagunkat:Sőt, akadt, aki viccből még szelficipőt is készített:

Kanálról egészen mostanáig nem volt szó.

Egy gabonapehelygyártó cégnek sikerült betömnie a tátongó piaci rést a szelfikanál kitalálásával, ráadásul az egész egy zseniális reklámkampány része, amelynek jelmondata:

"Miért kellene választani az evés és a posztolás között?"


Amennyiben akadt olyan, aki valóban tépelődött hasonló okok miatt, mostmár többé nem kell dilemmáék között őrlődnie, ugyanis a különleges szelfibot egyik vége kanálban végződik, így lehetővé válik, hogy egy időben együnk és szelfizzünk is közben - ráaádsul ehhez elég két kéz is.

Íme a szelfikanál:

Ők pedig a boldog szelfikanál-tulajdonosok:(Forrás: boredpanda.com)

Legnézettebb videók