KERESÉS search-close

Kiskutyájával együtt csinálta végig az embert próbáló utat a szíriai tini

szerző:
2015.09.22. 16:00
A 17 éves Aslan Al Hakimnak mindenki azt mondta, hogy úgysem tudja áthozni a huskyját Szíriából Görögörszágba. Megmutatta a hitetlenkedőknek, hogy semmi sem lehetetlen, ha az ember igazán szereti a kutyáját. Közel 500 kmt-t tettek meg együtt, közben egy műanyag ketrecben cipelte a négylábút és a tenyeréből itatta.
Kiskutyájával együtt csinálta végig az embert próbáló utat a szíriai tini
Korábban már beszámoltunk olyan férfiakról, akik minden körülmények között ragaszkodnak a háziállataikhoz, az egyikőjük még a cicáját is magával hozta, miközben Szíriából menekült. Most újabb elszánt menekültet ismerhetnek meg, aki a nehéz körülmények ellenére sem volt hajlandó magára hagyni az állatát.

Aslan Szíria fővárosában, Damaszkuszban élt, azonban sok sorstársához hasonlóan ő is arra kényszerült, hogy elhagyja hazáját, és Európába meneküljön.
A görög Leszbosz szigetén működő, menekülteket fogadó központban az ENSZ munkatársai videóra vették a megható páros érkezését:
 

A segélyszervezet adatai szerint a leszboszi regirsztrációs táborba naponta mintegy 1500 menekült érkezik átlagosan, csak Damaszkuszból és a környékéről 200 ezer ember menekült át görögországba ebben az évben.
Damaszkusz külső területein gyakoriak az aknák, a város középonti része még viszonylag biztonságosnak nevezhető - már persze a szíriai mércével mérve. Az élelmiszerárak az egekbe emelkedtek a közelmúltban, ezen kívül az elégtelen insfrastruktúra is egyre élhetetlenebbé teszi a fővárost, főleg az igazán szegények számára.

(Forrás: dailydot.com)
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való