Műsorújság
RTL Most

Ketrecben tartotta feleségét és autista gyermekét egy férfi

A rendőrség a család rokonaitól kapott tipp alapján vizsgálta át az argentín férfi otthonát, és borzasztó dolgokra bukkantak. A fogvatartottak kutyaeledelen éltek, és évek óta nem jöhettek ki a rácsok mögül.
A 66 éves Eduardo Oviedo-t azzal gyanúsítják, hogy évekig egy ketrecben tartotta 61 éves nejét, és 32 éves fiukat, akiket kutyaeledellel etetett. A fiú beszélni is alig tud, de az orvosok szerint a nőnek is súlyos pszichiátriai zavara van.

A téglákból, fámból, és fémből összetákolt börtönben emberi ürüléket, kutyaeledel-maradékot, használt injekciós tűket, és gázolajas kannákat találtak. A nyugdíjas építőmunkás láncokkal és kötelekkel kötözte ki családtagjait, és a rácsokon át adott nekik enni.A rendőrséget a rokonok értesítették gyanújukról, miszerint a férfi bezárva tartja feleségét és gyermekét. Azt egyelőre senki nem tudja, hány éven keresztül éltek ilyen borzasztó körülmények között. A férfinek emberrablás és rabszolgatartás vádjával kell bíróság elé állnia, és ha mindkettő bebizonyosodik, akár életfogytiglant is kaphat. Időközben pedig a pszichiátriai vizsgálatát is elrendelték a hatóságok.A párnak több gyermeke is lakott a környéken, de féltek apjuktól, és csak titokban merték feljelenteni. A férfi menye azt mondja, egy alkalommal fejszében a kézben fenyegette meg őt, amikor kérdőre vonta, hogy mi van a családjával. 

Oviedo nem tanúsított ellenállást, amikor letartóztatták, de tagadja a vádakat.via YahooNews

 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók