Műsorújság
RTL Most

Így keresi az eltűnt családtagokat a világ körül Lilu

Már javában forog az RTL Klub ősszel induló új műsora, a Keresem a családom! Az egymástól gyakran kontinensnyi távolságra élő, rég nem látott családtagok felkutatása embert próbáló feladat, és rengeteg utazással jár. Lilu rendszeresen posztol fotókat az egyes helyszínekről, így aztán nyomon követhetjük, miként zajlik a nyomozás.
A Keresem a családom! stábja szétszakadt családok egyesítésében segít. Hihetetlen történetekkel találkoznak nap mint nap (blogunkban ezekről rendszeresen be is számolnak), és gyakran elképesztő erőfeszítések és nyomozói munka révén kutatják fel a keresett személyeket, akiket évek, vagy akár évtizedek óta próbálnak megtalálni családtagjaik. Így aztán nem véletlen, hogy az utóbbi időben Lilu folyamatosan úton van, a keresés ugyanis nem áll meg a határoknál. Instagramján nyomon követhetjük, hogy éppen merre jár!


Az Asuztria, Németország és Svájc határánál található Boden-tónál.


Érkezés Dél-Afrikába.


A forgatás előtti utolsó pillanatok: készül Lilu sminkje.


Lilu Dél-Afrika utcáin.


A fenti kép alá Lilu azt írta: "az emlékek bőröndje".


Ez a fotó már a forgatás közben készült. A háttérben Hadas Kriszta, a műsor főszerkesztője instruálja a stábot.


Úton Londonba.


Lilu a floridai tengerparton. A homokban a műsor angol címe (Find my family) látható.

A képek Lilu Instagramjáról származnak.

A Keresem a családom! szerkesztőségében folyó munkáról, a nehézségekről és a legérdekesebb történetekről rendszeresen olvashattok a műsor oldalán futó blogon!
 

Legnézettebb videók