Műsorújság
RTL Most

Figyelmeztetés az ikrekkel állapotos anyáknak! Perverzek lopják a terhes hasról készült fotókat a Facebook-on!

Az „Anifa” álnevű perverz már több kismama-csoportba szivárgott be és onnét pocakfotókat lopott el, majd feltöltötte őket egy terhes-fétis oldalra.
Ausztrál anyák figyelmeztették az internet népét a terhes anyák képét gyűjtögető perverzre. Egy ausztrál kismamákat tömörítő Facebook-csoportba beépült egy férfi, aztán álnéven, ikrekkel és hármasikrekkel terhes anyák hasáról készült fényképek töltött le, majd fel egy preggofiliás fétisoldalra(szexuális perverzió, melynek tárgya a terhes anyák hasa).

Az ausztrál AMBA  (többszörös ikerterhes anyukák egyesülete), valamint kanadai és új-zélandi partnerei figyelmeztetést adtak ki az interneten arról, hogy a hamis profillal rendelkező perverz több ikerterhes Facebook-csoportba is próbált már belépni, mint tag.
 

Az Afina néven posztoló felhasználó egy terhes nő képével álcázta magát a csoportban, majd már a csoport tagjaként kérte a többieket, hogy posztoljanak fotókat megtermett pocakjukról.
A várandós anyukák később megdöbbenten tapasztalták, hogy a zárt csoportban posztolt képeik felkerültek egy terhes-fétis oldalra.

Az AMBA szóvivője, Ali Mountifield elmondta, hogy Afina sajnos csatlakozott már más, külföldi ikerterhesség témájú Facebook-csoporthoz is.

 

Carolyn Lister, az új-zélandi csoport egyik tagja elmondta, ő már az elejétől fogva azt gondolta, hogy Afina tulajdonképpen férfi. Először akkor vált gyanússá számára, mikor egyszerre jelentkezett be az ország két különböző pontján lévő klubba, illetve az is furcsa volt, hogy ahelyett, hogy saját pocakjáról osztott volna meg képeket, a többieket kérte meg erre.
 

Afina profilját természetesen rögtön eltávolította a Facebook, miután kiderült a dolog.

 
Ali Mointifield pedig feljelentette a profil használóját a helyi hatóságoknál. 

Legnézettebb videók