KERESÉS search-close

Breaking: folyékony víz van a Marson!

szerző:
2015.09.28. 17:30
Ahogy arról már írtunk, a NASA mai sajtótájékoztatóján óriási bejelentésre készült. Hogy pontosan mi hangzott el az eseményen, hamarosan kiderül a 18 órakor kezdődő RTL Híradóból!
Breaking: folyékony víz van a Marson!
Sokan már korábban is úgy gondolták, hogy a tudósoknak valószínűleg a vörös bolygón található víz kutatásával kapcsolatban sikerült áttörést elérniük. Erre utalt az is, hogy az esemény egyik szószólója Lujendra Ojha lett, akinek 2011-es felfedezése nyomán új lendeületet vett a Mars vízkészleteinek vizsgálata.

A mostani bejelentés után új alapokra helyezhetjük a földönkívüli létformák kutatását, hiszen az élet egyik fontos feltétele a folyékony víz.


Részletek a Híradóban!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való