Műsorújság
RTL Most

A világ legmenőbb rendőrségi fényképét egy transznemű nőről lőtték

Senki nem álmodozik arról, hogy az őrszobán készítsenek róla sztárfotót, de Mara Paradoxot legalább vigasztalhatja a tudat, hogy rendőrségi regisztrációs fényképe olyan formabontóra sikerült, hogy még az internetre is felkerült. A 29 éves texasi előadóművésznek marihuánabirtoklás miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel.
Paradox Chance Davisként, egy férfi testében látta meg a napvilágot, ma már azonban nőként éli az életét, idén január óta pedig egy vándorcikrusz tagjaként lép fel.

A transznemű nő legfőbb attrakciója az, hogy arca teljesen ki van tetoválva, ezen kívül az átlagosnál jóval több testékszerrel rendelkezik.
Így néz ki "civilben":


(Forrás: dailymail.co.uk)

Itt épp munka közben látható:És így nézett ki egy kevésbé örömteli fotózás alkalmával a rendőrségen:Szerencsére hétfőn kiengedték a fogdából, úgyhogy remélhetőleg nem készül róla több rendőrségi fotó.

Paradox egyébként annyira rajong a testmódosításért, hogy áprilisban megvált a bal gyűrűsujjától, az erről szóló képet ő maga tette közzé Facebook-ján. A morbid eseményhez csak annyit fűzött hozzá, hogy

"Egy feketeözvegy vagyok. A szerelem néha fáj... "Adatlapja szerint "A Pokol Hercegnőjeként" dolgozik, szemmel láthatólag ennek megfelelően alakítja kinézetét is.

Azonban nem ő az egyetlen, aki megunta azt, hogy a régi arca nézzen vissza rá a tükörből. Az egyik leghíresebb tetovált arcú celeb Rick Genest alias Zombi Fiú is tökéletes komponya mintájúra varratta ki arcát, azóta szerepelt például Lady Gaga "Born this way" című klipjében is, és sikerült tőkét kovácsolnia sokak számára megbotránkoztató külsejéből, és valódi sztárnak számít.
Egy testfestékeket reklámozó cég reklámfilmjéből kiderül, hogyan is nézett ki Genest a tetoválások előtt, amellyel arra is szerette volna felhívni a figyelmet, hogy senkit nem szabad a külseje alapján elítélni, még akkor sem, ha első ránézésre egy két lábon járó csontváz:
 

(Forrás: dailymail.co.uk)

Legnézettebb videók