KERESÉS search-close

A 92 éves férfi még felesége halálos ágya mellett is énekelt

szerző:
2015.09.23. 17:00
Ha eddig nem hitt az örök szerelemben, akkor nézze meg a szívszorító videót, és minden megváltozik! Howard elénekelte Laura nevű feleségének kedvenc dalát, hogy a 93 éves haldokló asszony végső napjait a lehetőségekhez képest szebbé tegye.

Howard elmondása szerint Laura nagyon szívesen hallgatta a "You will never know" című slágert, mert ez volt az egyetlen dolog, ami képes volt megnyugtatni, miközben a II. világháborúban harcoló férjéért aggódott. A megható felvételt Erin Soleri nevű unokájuk készítette és töltötte meg a YouTube-ra, a videó pedig gyorsan bejárta az internetet.

 

A pár tagjai immár 73 éve házasok, az egymás iránt érzett vonzalmuk azonban szemmel láthatólag mit sem halványult az idő múlásával. Laura a betegsége miatt annyira legyengült, hogy már nem képes énekelni, ma már csak fényeket és árnyékokat lát, férje pedig elvesztette a hallása nagyrészét, ennek ellenére elénekelte felesége kedvencét, hogy örömet okozzon neki.

Laura már egy hoszpiszházban feküdt és az orvosok alig egy hetet jósoltak neki, azonban a dal után csodás módon annyit javult az állapota, hogyvégül hazaengedték, így utolsó napjait megszokott otthonában töltheti.

(Forrás: rt.com)
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való