Műsorújság
RTL Most

210 éve várunk erre pedig magától értetődő: itt a kutyavonat!

Már 1805 óta van gőzmozdony a világon.  Azt hittük a személy és áruszállításon kívül nincs már más ebben a műfajban. EDDIG! Ugyanis Texasban két testvér megtalálta a hiányzó láncszemet, készítettek egy  kutyavonatot. Igaz nem kötöttpályás, de kivállóan alkalmas a városi kóbor kutyusok szállítására. 
 

Eugene és Corky Bostick egy amerikai testvérpár, akik Fort Worth város szélén élnek a 40-es évek óta, egy "kutyavonatot" építettek.
A páros már régóta foglalkozik állatokkal, így komoly gyakorlattal bírnak a dolgot illetően, azonban most kiterjesztették gondoskodásukat a környék elhagyott kutyáira is.
 
Szerintük az emberek sokszor kidobják az ebeket a város szélén, hogy ott éhen pusztuljanak.


 
A testvérek ilyenkor begyűjtik az elhagyott kutyusokat, táplálják őket és befogadták az otthonukba, illetve elviszik őket állatorvoshoz, hogy megkapják a szükséges oltásokat és, hogy ivartalanítsa őket a doktor.  
 

Az állatok nem csak egy biztonságos és törődő otthon kaptak, hanem egy elképesztő szórakozást is. A vonat egy fűnyíró traktor átalakított mozdonyból és hordókból készített kocsikból áll.

 
 
Az elhagyott kutyák így egyenként, saját kupéjukban, élvezhetik a kényelmes 90 perces túrát, minden héten kétszer a város és a golfpálya körül.  
 

Legnézettebb videók