Műsorújság
RTL Most

Tévében is megnézhető a Comet 2017 díjátadó!

2017-ben ismét átadták a Comet gömböket, a magyar előadóművészek egyik legnépszerűbb díját. A gálát élőben kizárólag online lehetett követni, a teljes díjátadót tévében elsőként a Muzsika TV nézői tekinthetik meg december 29-én.

A december 8-án este tartott díjátadót több hónapon át zajló online szavazás előzte meg, a gálán összesen 11 kategóriában hirdettek győztest.

A közönségszavazatok alapján az év női előadója Tóth Gabi, az év férfi előadója Majka lett. A legjobb zenekarnak járó Comet gömböt a Wellhello vehette át. Az év színésznője Pokorny Lia, míg az év férfi színésze Scherer Péter lett. A legjobb dalért járó díjat Pápai Joci kapta, míg a legjobb 2017 legjobb klipje Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi, Majka: Valahonnan című alkotása lett. Kiss Ádám a legjobb humoristának járó gömböt, míg a legjobb social media szereplőnek járó díjat Istenes Bence vehette át. A szervezők a közönségszavazáson kívül további két kategóriában is osztottak díjat. A Comet szakmai stábjának javaslata alapján az év pillanatáért járó díjat a Millennium vízilabda-csapat, míg az életműdíjat Presser Gábor kapta.

 

 

A teljes díjátadót televízióban elsőként a Muzsika TV nézői láthatják, őket december 29-én 19 óra 50-perctől várja a gála két házigazdája: Csobot Adél és Istenes Bence!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók