Műsorújság
RTL Most

Kiderült melyik csatornán folytatja műsorát Balázs Pali

Új szakaszhoz érkezett Balázs Pali képernyős karrierje. Fontos döntést hozott a népszerű romantikus énekes.

Hosszú ideje kiemelkedő nézettséggel fut a 20 éves jubileumát ünneplő énekes televíziós műsora a Muzsika TV-n és az RTL Klubon. Az elmúlt 4 esztendőben több mint 200 epizóddal találkozhattak eddig a nézők. 

„Bátran kijelenthetem, hogy sikerült egy stabil nézőközönséget kialakítani a Zenés Randevúnak.” – árulta el a Muzsika TV főszerkesztője, Szarvas József. Pali számára ezért sem volt kérdés, hogy az anyacsatornájánál folytatja tovább a műsorát.

„Ma már nemcsak az éneklés, hanem a Zenés Randevú is ugyanolyan fontos része az életemnek. Az ország legnépszerűbb előadói, zenekarai fogadták el a meghívásomat, több mint 60 vendég fordult meg a műsorban a Beatricétől a Kft-n át az Edda Művekig. Továbbá nagy sikerrel szerepeltek már a műsorban a teljesség igénye nélkül a P. Mobil, a Bikini, a Dolly Roll, a Karthago és a Neoton együttesek is, akiknek a produkciói garanciát jelentenek a magas színvonalra. A műsor már most számos előzetes felkérést kapott a 2017–es esztendő nagy fesztiváljaira, így testközelből is találkozunk majd vendégeimmel, a randevúzni vágyókkal. Sok újdonságot és érdekességet tervezek a TV műsor kapcsán is a jövőben, amely reményeim szerint tovább emeli majd a Zenés Randevú egyedi és semmihez sem hasonlítható hangulatát és minőségét.” – árulta el terveit Balázs Pali.

Legnézettebb videók