Te világklasszis seggfej, te borzalmas emberi lény – írta az apjáról Brad Pitt fiaÉvek óta lehet tudni, hogy Angelina és a gyerekek eltávolodtak Pitt-től. Úgy tűnik, a nagyobbak kifejezetten megvetik az apjukat.
Külföld

Te világklasszis seggfej, te borzalmas emberi lény – írta az apjáról Brad Pitt fia

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 20:38

Évek óta lehet tudni, hogy Angelina és a gyerekek eltávolodtak Pitt-től. Úgy tűnik, a nagyobbak kifejezetten megvetik az apjukat.

A DailyMail hozta nyilvánosságra, hogy három évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt örökbe fogadott fia, Pax megosztott egy apák napi posztot az Instagramon, ahol mindennek elhordta Pittet. Az ügy eddig nem volt ismert, most azonban napvilágot láttak a képernyőfotók.

2020-ban a most 19 éves fiú egy olyan fotót posztolt, amelyen Brad Pitt Oscar-díjat kapott a Volt egyszer egy... Hollywoodban című filmben nyújtott alakításáért- 

A fotó mellé Pax egy hosszú szöveget írt:

Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy

– állt a posztban, amelyet úgy folytatott:

Semmilyen figyelmet vagy empátiát nem mutatsz a négy legkisebb gyereked iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelükben vagy. Soha nem fogod megérteni, mekkora kárt okoztál a családomnak, mert képtelen vagy rá- Állandó pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. Mondhatsz magadnak és a világnak bármit, amit csak akarsz, de az igazságra egyszer fény fog derülni. Szóval, boldog apák napját, te kib*szott borzalmas emberi lény!!!

Angelina Jolie 2007-ben, hároméves korában fogadta örökbe Paxot egy Ho Si Minh-városi árvaházból, Vietnamból. A biológiai anyja heroinfüggő volt, Paxot újszülött korában az árvaházban hagyta. Egy évvel később Brad Pitt is örökbe fogadta Paxot.

A négy legkisebb gyerek, akikre Pax utalt, a Jolie-Pitt család legfiatalabbjai: a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh, és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne. Utóbbi három Brad és Angelina biológiai gyermeke, míg Zaharát 2005-ben fogadta örökbe Angelina az etiópiai Awasából.

A sajtóhírek szerint Zahara sincs jóban az apjával, nemrég úgy kezdte meg az egyetemet, hogy elhagyta a Pittet a vezetéknevéből. Brad Pitt jelenleg egy 26 éves ékszertervezővel, Ines de Ramonnal randizik. Angelina és Brad 2016 óta külön élnek, és hivatalosan 2019-ben véglegesítették a válást.

Brad ellen az FBI és a Los Angeles-i Gyermek- és Családügyi Minisztérium is nyomozást indított, miután egy veszekedés állítólag „eszkalálódott”. Úgy tudni, egyszer, amikor Maddox kiállt az édesanyja mellett, Pitt részegen kiabált vele. A színészt végül minden vád alól felmentettek. 

Nyitókép: Dave M. Benett/WireImage for Paramount

#Külföld#angelina jolie#brad pitt#pax jolie-pitt#instagram#válás#apák napja

Címlapról ajánljuk