Külföld

Csoportszex közben intézett videóhívást feletteséhez egy orosz katona, életével fizethet

rtl.hurtl.hu

2023. április 2. 7:51

Állítólag szabadságot kért a videó elterjedése után. 

Egy orosz parancsnok-helyettest azért vezényelhetnek az ukrán frontra, mert magánéletében egyesek szerint kifogásolható dolgot tett, írta meg a Daily Star. A meg nem nevezett férfiról annyit lehet tudni, hogy az InfoRos nevűorosz álhírportál mögött álló egyik személy, Denisz Valerjevics parancsnoksága alatt szolgál és egy katonai iskolában tanít, ahol nagy felháborodást váltott ki, hogy lefilmezte magát az ágyban két meztelen nővel.

A férfi a botrány kipattanása után szabadságot kért a katonai iskolában, de állítólag senki sem tudja, hogy miért. Az orosz Baza Media szerint a hatóságok azután azonosították őt, hogy a videó elterjedt az orosz közösségi médiában. Most pedig az ukrán frontra kerülhet.

A férfi nevét hivatalosan nem hozták nyilvánosságra, azonban a kiszivárgott videón látszik, hogy félmeztelenül, videóban intéz kérést Valerjevics parancsnokhoz, hogy másnap később jelentkezhessen szolgálatra. Eközben mögötte az ágyon két meztelen nő látható, egyikük kiegészítve a férfi a későbbi szolgálatfelvételre vonatkozó kérését, azt mondja: „Kérlek, Denisz!”

A Baza szoros kapcsolatban áll a bűnüldöző szervekkel, a titkosszolgálatokkal és a hadsereggel, értesüléseik szerint a férfi az egyik kombinált fegyveres iskolában szakaszparancsnok-helyettesként szolgál, most pedig azzal fenyegetik, hogy a háborúba küldik.

A férfi két megrovást már kapott a videó miatt, mivel rossz színben tüntette fel az orosz hadsereget. Fegyelmi bizottság elé kerül, ahol várhatóan további büntetésekkel számolhat.

Néhány napja Vlagyimir Putyin elnök aláírta azt a rendeletet, amellyel újabb 147 ezer katonát hívott be megfogyatkozott hadseregébe. A Meduza Putyin-ellenes orosz hírügynökség szerint a behívás július 15-én ér véget.

Nyitókép: Baza / Daily Star

#Külföld#orosz-ukrán háború#videóhívás#hadsereg

Címlapról ajánljuk