Szakított a barátnője az angol fiatallal, aki erre leitta magát egy reptéren, majd nekiesett a személyzetnekGyerekek is végignézték, ahogy a reptér személyzetével dulakodik.
Külföld

Szakított a barátnője az angol fiatallal, aki erre leitta magát egy reptéren, majd nekiesett a személyzetnek

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 19:12

Gyerekek is végignézték, ahogy a reptér személyzetével dulakodik.

Négy órán keresztül piált egy reptéren Kyle Windsor, miután szakított vele a barátnője. A brit férfi ezután megpróbált felszállni egy Ibizába tartó gépre, s mivel nem engedték, dulakodni kezdett.

A férfi jóval a járat indulása előtt érkezett a manchesteri reptérre, hogy kihasználja a vámmentes italboltok árait. Mire elérkezett a felszállás ideje, már olyan látványosan részeg volt, hogy a személyzet nem akarta felengedni a repülőre.

A férfi erre dulakodni kezdett: a korláthoz vágott egy alkalmazottat, és nyomdafestéket nem tűrő hangnemben szidalmazott egy másikat, miközben a felszállásra váró kisgyerekes családok döbbenten nézték ámokfutását, írja a Mirror.

A férfit hamarosan letartóztatták, és előállították a rendőrségen. Ott még egy zacskó kokain is előkerült a zsebeiből. Később pénzbüntetést kapott, és hat hónap közösségi munkára ítélték.

Nyitókép: Christopher Furlong/Getty Images

#Külföld#reptér#manchester#dulakodás#alkohol#kokain#szakítás

Címlapról ajánljuk