Külföld

Hentesbárddal akarta levágni a mentős fülét egy beteg

rtl.hurtl.hu

2022. november 24. 14:51

A mentőszolgálatot Paul Searle-hez azért hívták ki, mert légzési problémái voltak, később azonban agresszívvá vált, és megtámadta a mentősöket.

Balesetet okozott egy mentőautó, mert egy brit beteg rátámadt a mentősökre – írja a Sky News.

A mentőket 2021. február 11-én a kora reggeli órákban hívták a farehami Glenesha Gardensbe, miután Paul Searle-nek légzési problémái voltak. 

A mentősök próbáltak segíteni a férfinak, ám az agresszívvá vált és sértegetni kezdte őket. A mentősök erre elhagyták a címet és megpróbáltak visszatérni a mentőautóhoz. Ekkor azonban Paul Searle egy hentesbárddal felfegyverkezve jött ki az otthonából, kirángatta a mozgó autóból az egyik mentőst, majd azzal fenyegetőzött, hogy levágja a fülét. 

Az autó azonban mindeközben tolatott, és végül egy parkoló autónak ütközött. A másik mentős rádión kért segítséget, majd kiszállt, és segített lefogni a beteget. 

Az incidens következtében a mentőautó vezetőjének a kezén egy nagyobb vágás keletkezett, míg a kollégája fején egy púp maradt.

Az 59 éves Paul Searle jelenleg előzetes letartóztatásban van, december 16-án kell megjelennie a bíróságon súlyos testi sértés miatt. 

Nyitókép: Makizox / Wikimedia

 

#Külföld#mentő#mentős#beteg#hentesbárd#bárd#baleset

Címlapról ajánljuk