Külföld

Szexvideót készített magáról egy rendőrnő, szolgálat közben

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 8:36

A felvételt, amin egyenruhában látható, a barátjának küldte el. 

Eljárást indítottak egy 40 éves brit rendőrnő ellen, akinek telefonján egy saját magáról készített szexvideót találtak, amit szolgálat közben vett fel, és amin az egyenruhájában látható – jelentette a brit sajtó

A nő az ügyben tartott meghallgatáson elmondta, hogy „még soha életemben nem szégyelltem magam ennyire”, a videót „a pillanat hevében” készítette, és akkor azt gondolta, hogy az jó poén, és vicces, de már egyáltalán nem tartja annak.

Clare Ogden ellen azután indítottak súlyos kötelezettségszegés miatt fegyelmi eljárást, hogy mobiltelefonján több mint hetven fényképet találtak személyes információkat tartalmazó rendőrségi adatokról. A telefont azután vizsgálták át, hogy felmerült a gyanú, hogy a rendőrségi számítógépeken keresztül érzékeny adatokat szerzett meg, majd küldött tovább egy másik félnek.

A mobilon három olyan videót is találtak, amik a rendőrség közlése szerint szexuális jellegűek, de Ogden csak egyikről ismerte el, hogy erotikus tartalom látható rajta. A kérdéses videón önkielégítés közben látható, a rendőrkapitányság egyik vécéjében. A felvételt, amit védekezése szerint ebédszünetben készített, a barátjának küldte el.

A nő júniusban távozott a clevelandi rendőrségtől, ahol majdnem 17 éven át dolgozott.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó:  Joel Carillet / GettyImages

#Külföld#egyesült királyság#rendőrnő#szexvideó#rendőrség

Címlapról ajánljuk