Külföld

Harry herceg féltékeny volt a kis György hercegre, Meghan Markle a személyzetet alázta – állítja egy új könyv

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 24. 9:45

Harry herceg állítólag attól tartott, hogy teljesen érdektelenné válik, amint unokaöccse, Vilmos és Katalin fia, a kis György herceg betölti a 18. életévét.

A királyi család ügyeivel kiemelten foglalkozó Daily Mail írta meg, hogy egy hamarosan megjelenő új könyv szerint Harry hercegnek 

a rögeszméjévé vált, hogy érdektelenné fog válni, amint unokaöccse, a kis György herceg betölti a 18. életévét. 

Györgyből egyébként feltehetően trónörökös, majd pedig király lesz apja, Vilmos herceg révén.

A könyv szerint Harry már azelőtt frusztrált volt emiatt, hogy találkozott volna Meghan Markle-lel. A feszültséget csak növelte, hogy Harry tanácsadói szinte mindenről lebeszélték, amit Vilmoséktól függetlenül akart csinálni, vagyis arról, hogy saját témái és ügyei legyenek.

A hamarosan a boltok polcaira kerülő könyv kemény állításokat tartalmaz Meghan Markle-lel kapcsolatban is. Felidézték, hogy Samantha Cohen, a királynő korábbi személyi tiktárhelyettese ideiglenes személyi titkárként csatlakozott a hercegi párhoz, akik viszont 

megfélemlítették őt, és gyakran hangot adtak annak, hogy semmi sem jó abból, amit csinál. A pár ügyvédei korábban tagadták ezeket a vádakat.

A könyv arról is beszámol, hogy Meghan hogyan került összetűzésbe személyes asszisztensével, Melissa Touabtival a cégek által küldött ingyenes ajándékok, köztük ruhák, ékszerek és gyertyák miatt. A szabály, amit Touabti be akart tartatni a hercegnével az, hogy a királyi család tagjai nem fogadhatnak el ajándékokat kereskedelmi vállalatoktól. Ez azonban állítólag nagyon nem tetszett Meghannak.

Nyitókép: Rolf Vennenbernd / picture alliance via Getty Images

#Külföld#harry herceg#meghan markle#királyi család#vilmos herceg#györgy herceg

Címlapról ajánljuk