KERESÉS search-close

Vadonatúj, saját gyártású műsorral jelentkezik a Muzsika TV

szerző:
2016.08.15. 13:13

Augusztus 21-én, vasárnap 13.30-kor lesz látható először a Muzsika TV-n a Kívánságkosár, az RTL Magyarország vadonatúj, saját gyártású műsora. A produkció egyik különlegessége, hogy akár videóüzenetben is elküldhetik szeretteiknek a nézők a kedvenc klipjeiket vagy műsorrészleteiket. A kívánságok teljesítése mellett pedig olyan sztárok is feltűnnek majd a Kívánságkosárban, mint például Szűcs Judith, Ihos József, Krisz Rudi vagy épp Náksi Attila. A Kívánságkosár házigazdája Ladinek Judit, a Madách Színház színésznője lesz.

Vadonatúj, saját gyártású műsorral jelentkezik a Muzsika TV

Augusztus 21-től vasárnaponként 13.30-tól Ladinek Judit várja majd a Muzsika TV nézőit a Kívánságkosárral. Az RTL Magyarország zenei kábelcsatornájának vadonatúj, saját gyártású műsora több szempontból is rendhagyó lesz. Egyrészt azért, mert a postai vagy elektronikus úton küldött levelek mellett már videóüzenetben is várják a kívánságokat, amelyeket az rtl.hu/kivansagkosar oldalon lehet feltölteni.

 

Vadonatúj, saját gyártású műsorral jelentkezik a Muzsika TV
 

 

A műsor minden adásában egy-egy sztárvendéggel is találkozhatnak majd a nézők. Az első adásban, augusztus 21-én Szűcs Judith vendégeskedik majd a Kívánságkosár stúdiójában, aki csaknem 45 éves zenei pályafutást tudhat maga mögött. Ladinek Judit vendége lesz még egyébként „Kató néni” megtestesítője, Ihos József, a 90-es évek tinibálványa, Krisz Rudi és Náksi Attila, akinek „Az éjjel soha nem érhet véget” című egykori slágere a foci EB-indulója lett.

 

Vadonatúj, saját gyártású műsorral jelentkezik a Muzsika TV
 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való