KERESÉS search-close

VÁRKONYI ANDRÁS

Találatok a "VÁRKONYI ANDRÁS" keresőkifejezésre:

ÚJABB KERESÉS:
Teljes adások az RTL MOST-on:
Fókusz 13-02-12 2013.02.12.
Fókusz: Túl az életveszélyen - Négyórás szívműtéten esett át Várkonyi András, a Barátok közt Vili...
Rövid videók:
Híres emberek, akiknek óriási cipő kell

Az óriás lábú sztárok táborát erősíti Arnold Schwarzenegger, akinek 47-es lába van, de sokkal meglepőbb, hogy ugyanekkora cipőt hord Keanu Reeves és Russell Crowe is. Ők azonban mind elmaradnak Vili bácsitól, azaz Várkonyi...

70 éves lett az ország Vili bácsija

A Barátok közt Vili bácsiját alakító Várkonyi Andrásról kevesen tudják, hogy könyveket és forgatókönyvet ír, viszont képtelen megjegyezni a neveket. Várkonyi Andrást kollégái is köszöntötték a kerek évfordulón.

„Magdi anyus” és „Vili bácsi” múltbeli titkai

Miért nem köszöntötte 60-70 éves koráig Fodor Zsóka élőben Várkonyi Andrást és hogy mikor találkozott a két színész életében először, kiderül Fodor Zsóka múltidézéséből.

Múltidézés a 70. születésnapját ünneplő Várkonyi Andrással és Fodor Zsókával!

70 éves lett Várkonyi András! A színművész születésnapja alkalmából Fodor Zsóka is a Reggeli vendége volt, akivel felidézték a Barátok köztben eltöltött közös éveket. A beszélgetésből az is kiderü, hogyan éli meg András a...

Gyebnár Csekka és Várkonyi András újra egy párt alkotnak a színpadon!

A Barátok közt Gizijét alakító színésznő, Gyebnár Csekka a Reggeliben mesélt Várkonyi Andrással való kapcsolatáról, akivel ezúttal a színpadon alkotnak egy párt.

VÁRKONYI ANDRÁS: miután hazatértek a nyaralásból, a legtöbb helyen felüti a fejét a baj!

Az ország Vili bácsija és felesége igazi világjárók, hiszen sosem mennek kétszer ugyanarra a helyre. Várkonyi András egy érdekességet is elárult útjairól a Fókusz stábjának:

A világ másik végén is felismerik a Barátok közt Vili bácsiját

Várkonyi András arca nemrég még az Ellen DeGeneris show-ban is felbukkant, de kiderült, hogy utazásai alkalmával sem tud teljesen elbújni, még Thaiföldön is felismerik.

Világhírnévre törhet a Barátok közt Vili bácsija!

A világ egyik legbefolyásosabb és legviccesebb talk show humoristája a Barátok közt Vili bácsijának fotóját rakta ki közösségi oldalára. A Barátok közt csapata rögtön meg is hívta Ellent a sorozatba, a Fókusz stábja pedig...

BAKIVIDEÓ: Várkonyi András így szólta el magát!

A forgatás során a színésszekkel többször is megesik, hogy bakiznak, és az ilyen helyzetek bizony mosolyt csalnak a szereplők arcára, de a miénkre is.

Fodor Zsóka sírva mondott köszönetet Várkonyi Andrásnak

Fodor Zsóka és Várkonyi András újra egymásra találtak a Reggeliben! A színésznő mindenkit megdöbbentett, amikor elárulta, hogy 10 éve már, hogy távozott a Barátok köztből. 

Várkonyi András elárulta, mi lehet a Barátok közt titka

A színész számára is hihetetlen, de idén már 20 éves a Barátok közt. Ramival közösen emlékeztek vissza a kezdeti időkre, és megfejtették, miért is szeretik annyian a sorozatot.

Megható videó: a Barátok közt színészei a fóti Gyermekotthonban jártak!

Idén is úgy döntöttek a sorozat szereplői, hogy mosolyt szeretnének csalni a fóti Károlyi István Gyermekotthon lakóinak arcára, és ellátogattak a nem mindennapi gyereknapra. Várkonyi András mesét mondott, Nagy Alexandra, Mezei Léda...

Vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. Elismert színésznő volt, a Győri Nemzeti Színház tagja....

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsa imádnak együtt dolgozni!

Októberben lesz 20 éve, hogy a színész Vili bácsit alakítja a Mátyás király téren. András elárulta, hogyan készült Kertész Vilmos karakterének megvalósítására, illetve az is kiderült, Zsuzsa miért szeret a színésszel együtt...

A Barátok közt Vili bácsija humoros pillanatokra számíthat 2018-ban!

Várkonyi András elárulta, hogy a 2017-es év nagy sok munkával járt, de mint mindig, imádta minden pillanatát. Idén is rengetegszer bújt bele Kertész Vilmos bőrébe, akire különleges kalandok várnak 2018-ban.

Várkonyi András idén különleges ajándékkal készül a feleségének!

A színész, mint minden évben, idén is családi körben tölti az ünnepeket. Viszont szilveszterre egy varázslatos meglepetéssel készül, amiről párja még mit sem sejt.

Próbára tettük a Barátok közt sztárját!

Stőhr Gréta a heti gasztro megmondó ember, aki most Várkonyi Andrást állította nehéz feladat elé. Lássuk, hogy sikerült mindenki Vili bácsijának a vegán konyhával megismerkednie!

Együtt Afrikáért!

Ma ünnepli a világ az Afrika napot. A reggeli vendége Sena Dagadu és Kembe Sorel, akik mesélnek származásukról, sőt kiderült hogy Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija is járt már a forró kontinensen.

Napra pontosan 18 éve kezdődött a Barátok közt az RTL Klubon

A sorozat szereplői és alkotói a születésnapot egy 18-as számot ábrázoló tortával ünnepelték meg. Huszonöten a kezdetek óta tagjai a csapatnak, köztük négy színész, Varga Izabella, Szőke Zoltán, Tihanyi-Tóth Csaba és Várkonyi...

Így ünnepeltek a Barátok közt sztárjai

Ünnepelt a Barátok közt csapata! Erre minden okuk megvan, hiszen magyar televíziós sorozat még sosem volt látható 18 éven keresztül, az egykori Szomszédok is csak 12 évet élt meg.

VÁRKONYI ANDRÁS: „Kezd megjönni a komolyságom, hogy a 18. évet betöltjük”

18 évvel ezelőtt indult hódító útjára az ország egyik legsikeresebb sorozata. A kezdetekkor még senki sem sejtette, hogy a Barátok közt valaha nagykorú lehet, és beköltözik majd mindenki nappalijába Magdi anyus, Kertész Géza vagy...

8000 rész óta Barátok közt!

Megmutatjuk, hogyan készül az ország első számú sorozata! 1998. október 26-án indult hódító útjára a Barátok közt című napi sorozat az RTL Klub képernyőjén. Sok olyan fiatal néző van, akik akkor született, amikor a sorozat...

Most megnézheti, hogyan vakációztak a Barátok közt sztárjai!

Várkonyi András a tenger gyümölcseit próbálta ki. Imádja az egzotikus utakat. Nagy Alexa pedig mindent szeret kipróbálni, ha gasztronómiáról van szó, bogarakat, szöcskéket és skorpiót is evett már.

JUBILEUM: „Én már mindenkinek Vili bácsi maradok”

Várkonyi András 15 éve alakítja a Barátok közt Vili bácsiját, Varga Iza pedig Nóra karakterét. Mindkettőjükben élénken élnek a kezdetek és az az izgalom, amivel az első epizód levetítését várták.

Várkonyi Andráson életmentő műtétet hajtottak végre

A Barátok közt Vili bácsija annak köszönheti az életét, hogy odafigyelt teste vészjelzéseire.

BK: „Nem sejtettünk ekkora sikert”

Várkonyi András, Fodor Zsóka, Farkasházi Réka és Németh Kristóf mesélnek a Barátok közt sikeréről, és a múlt kellemes jeleneteiről.

BARÁTOK KÖZT: „Mindenkinek megvan a maga feladata”

Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija elárulja, otthon, családja körében hogyan teszik meghitté a karácsonyt.

BK: Várkonyi András Mallorcán dübörgött

A Barátok közt Vili bácsija túl hangosnak találta a szigetet, de a látnivalók így is lenyűgözték.

Édesapák Barátok közt


szerző:
2008.06.18. 00:00
Édesapák Barátok közt

Kárpáti Péter és Várkonyi András, azaz Vili bácsi a sorozatban is édesapák. Most valódi gyermekeikkel is láthatják őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való