KERESÉS search-close

TAMÁSKA GABRIELLA

Találatok a "TAMÁSKA GABRIELLA" keresőkifejezésre:

ÚJABB KERESÉS:
Celebek:
Teljes adások az RTL MOST-on:
Fókusz Plusz 2018-12-15 2018.12.15.
Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese? Top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába:...
Rövid videók:
TAMÁSKA GABRIELLA: pánikrohamot kapott vizsgája előtt

Mi történt 2018 női hangjával? A Fókusz stábja meglátogatta Tamáska Gabriellát kollégiumában és elkísértük őt első önálló koncertjére is! Részletek az interjúban!

Tamáska Gabriella lett a 2018-as X-Faktor harmadik helyezettje!

A Fináléban az énekesek eddig kétszer léptek színpadra, ám most az egyiküknek búcsúznia kellett a versenytől. A legkevesebb szavazatot Tamáska Gabi kapta, így számára ért véget az X-Faktor. 

Tamáska Gabriella: Bárhol (Saját dal)

A második körben a versenyzők egy saját dallal kápráztatták el a közönséget. Íme Tamáska Gabriella produkciója!  

Tamáska Gabriella: 7 Years (Lukas Graham)

Az énekesnő az ötödik Élő show-ra is teljes erőbedobással készült, hiszen ma este kiderül, ki nyeri meg a 2018-as X-Faktort!

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába:...

TAMÁSKA GABRIELLA: A műsor miatt magabiztosabb lettem az életben

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Tamáska Gabriella azt mondta nekünk, hogy sokat köszönhet a műsornak, főleg...

Megható ajándékkal lepték meg Gabit a srácok

A 2018-as X-Faktor döntősei - Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK - utolsó napjaikat töltik közös szállásukon. A fiúk még most is annyira figyelmesek, hogy a véghajrában sem feledkeztek meg Gabi születésnapjáról.

DUETT: Tamáska Gabriella és Berkes Olivér

Tamáska Gabriella még soha nem énekelt senkivel duettet. Berkes Olivér az egyik nagy kedvence, vele debütál ebben a műfajban az X-Faktor szombati élőshowjában!

Tamáska Gabriella: Queen (Jessie J)

Az X-Faktor énekesei a második Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek két versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!  

Tamáska Gabriella: Jég dupla whiskyvel (Charlie)

Az X-Faktor énekesei az első élő show-ra teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek három versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

X-Faktor 2018 - TOP11 - Közös dal - Rise (Jonas Blue ft. Jack & Jack)

Elkezdődött a 2018-as X-Faktor 1. Élő show-ja, ami a 11 legtehetségesebb előadó közös produkciójával startolt. Íme a lányok (Urbanovics Vivien, Tamáska Gabriella, Arany Tímea), a fiúk (Kovács Pál, Szekér Gergő), a...

Így állt össze Gáspár Laci csapata az élő show-ra!

Gáspár Lacinak nehezebb dolga volt, mint mentortársainak, de végül összeállt a lányok csapata, akik az élő show-ban küzdhetnek tovább a 2018-as X-Faktor legtehetségesebb előadója címért. Arany Timi, Tasi Dominika, Király...

Tamáska Gabriella: I Wish (Stevie Wonder)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Így telt meg először Gáspár Laci 6 széke...

Horváth Viktória Rebeka, Király Dominika, Csányi Rita, Duró Nilla, Tamáska Gabriella és Timi Chen ülhetett a színpad szélére. De a székes feladatnak itt még nincs vége! Kattints IDE a folytatásért! Nézd meg a produkciókat!

Tamáska Gabriella: You Know I'm No Good (Amy Winehouse)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella párbaj produkciója!

Tamáska Gabriella: I’m Not The Only One (Sam Smith)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

GABI: akit állva tapsoltak a mentorok

Bátortalanságát éneklés közben sem sikerült legyőznie, viszont az első pillanattól hallható volt, hogy kiváló a hangja. Tamáska Gabriella a többi között arról is mesélt nekünk, miért hatódott meg az elismerések hallatán.

Tamáska Gabriella: 7 Years (Lukas Graham)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Rotációs kapa-kupáról az X-Faktor színpadára

Tamáska Gabriella Lukas Graham slágerével készült az első válogatóra. A lány remélte, hogy pozitívabb visszajelzést kap a mentoroktól, mint egy korábbi megmérettetésén. Íme a reakciók...   Ha újra megnéznéd Gabriella...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való