600 milliós tartozás, Opel Kadett, kriptovaluta és mocsár – az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai is tartogatnak meglepetéseketHadházy Ákos Bécsben vett lakást, de nem tervez külföldre költözni. Gyurcsány Ferenc megtakarításai 120 millióval csökkentek. Az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai alapján az ellenzék vezető politikusainak nincs számottevő vagyonuk. A kormánypártiak közül Kubatov Gábor újabb oldtimer Mercédeszt vásárolt, de olyan is akad, akinek majdnem 600 millió forint tartozása van.
Híradó

600 milliós tartozás, Opel Kadett, kriptovaluta és mocsár – az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai is tartogatnak meglepetéseket

Horváth NándorHorváth Nándor

2023. február 1. 17:51

Hadházy Ákos Bécsben vett lakást, de nem tervez külföldre költözni. Gyurcsány Ferenc megtakarításai 120 millióval csökkentek. Az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai alapján az ellenzék vezető politikusainak nincs számottevő vagyonuk. A kormánypártiak közül Kubatov Gábor újabb oldtimer Mercédeszt vásárolt, de olyan is akad, akinek majdnem 600 millió forint tartozása van.

#Híradó#Videó#top hírek#politika#Belföld#hadházy ákos#gyurcsány ferenc#kubatov gábor#bánki erik

Címlapról ajánljuk