Nem akarnak gyárbővítést a helyiek Gödön, a maratoni közmeghallgatáson több kérdésre sem tudták a választ a hatóság képviselőiSokan sokféleképpen hozták a Samsung és a megye képviselőinek tudomására kedd este, hogy tiltakoznak a gödi akkumulátorgyár bővítése ellen. A maratoni, ötórásra nyúlt közmeghallgatást azért szervezték, mert a cég tovább bővítené a már így is sok vitát kiváltó gyárat. A helyiek órákon át kérdezték a gyár, a katasztrófavédelem és a környezetvédelmi hatóság képviselőit – akik többször is azt mondták, hogy nem tudnak válaszolni.
Híradó

Nem akarnak gyárbővítést a helyiek Gödön, a maratoni közmeghallgatáson több kérdésre sem tudták a választ a hatóság képviselői

Szondi VandaSzondi Vanda

2023. február 1. 17:55

Sokan sokféleképpen hozták a Samsung és a megye képviselőinek tudomására kedd este, hogy tiltakoznak a gödi akkumulátorgyár bővítése ellen. A maratoni, ötórásra nyúlt közmeghallgatást azért szervezték, mert a cég tovább bővítené a már így is sok vitát kiváltó gyárat. A helyiek órákon át kérdezték a gyár, a katasztrófavédelem és a környezetvédelmi hatóság képviselőit – akik többször is azt mondták, hogy nem tudnak válaszolni.

#Híradó#Videó#top hírek#Samsung#göd#bővítés#tiltakozás

Címlapról ajánljuk