Hagyjál főzni!
Hagyjál főzni!
Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival
2017. április 21. 21:00
HOZZÁVALÓK:
• 1 kacsamell
• kacsazsír
• lilahagyma
• 1 db fehérbab konzerv
• majonéz
• tejföl
• só
• bors
• krumpli
• petrezselyem
ELKÉSZÍTÉS:
A kacsamellett kettévágom, bőrét bevagdalom kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütöm.
Mikor kész van pár perc után felszeletem.
A krumplit megpucolom, felszeletelem majd felteszem főzni, sózom és puhára főzöm ,és petrezselyemmel megszórom.
A lilahagymát megpucolom, felszeletelem összekeverem a babbal , majd fűszerezem és majonézes, tejfölös mártásba belekeverem.
Nézd meg Pierre véleményét az elkészült ételről:
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem