Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplivalHagyjál főzni! – Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival
Hagyjál főzni!

Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival

rtl.hurtl.hu

2017. április 21. 21:00

HOZZÁVALÓK:

• 1 kacsamell
• kacsazsír
• lilahagyma
• 1 db fehérbab konzerv
• majonéz
• tejföl
• só
• bors
• krumpli
• petrezselyem


ELKÉSZÍTÉS:

A kacsamellett kettévágom, bőrét bevagdalom kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütöm.
Mikor kész van pár perc után felszeletem.
A krumplit megpucolom, felszeletelem majd felteszem főzni, sózom és puhára főzöm ,és petrezselyemmel  megszórom. 
A lilahagymát megpucolom, felszeletelem összekeverem a babbal , majd fűszerezem és majonézes, tejfölös mártásba belekeverem.

 

Nézd meg Pierre véleményét az elkészült ételről:

 

 

#Hagyjál főzni!#hagyjál főzni#istenes bence#vajda pierre#rtlii#bacsi család

Címlapról ajánljuk