Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátávalHagyjál főzni! – Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátával
Hagyjál főzni!

Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátával

rtl.hurtl.hu

2016. május 23. 21:00

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús,
  • 2 db zsemle,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • fokhagyma,
  • ½ kg krumpli,
  • 1 kígyóuborka,
  • 1 tv paprika,
  • pirospaprika,
  • bors
  • ételízesítő
  • zsemlemorzsa
  • szerecsendió
  • 1 tojás
  • étolaj
  • ecet
  • citromlé
  • kristálycukor

Elkészítés:

A darált húshoz adjuk az előzőleg beáztatott zsemlét, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tojást, és fűszerezzük.
Formázzuk, majd forró olajban kisütjük. Közben a tetszés szerint felvágott krumplit sós vízben megfőzzük, a dinsztelt hagymával összekeverjük.
Uborkasalátával tálaljuk.

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

#Hagyjál főzni!#hagyjál főzni#istenes bence#vajda pierre#rtlii#tóth család

Címlapról ajánljuk