Hagyjál főzni!
Hagyjál főzni!
Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátával
2016. május 23. 21:00
Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús,
- 2 db zsemle,
- 3 fej vöröshagyma,
- fokhagyma,
- ½ kg krumpli,
- 1 kígyóuborka,
- 1 tv paprika,
- pirospaprika,
- só
- bors
- ételízesítő
- zsemlemorzsa
- szerecsendió
- 1 tojás
- étolaj
- ecet
- citromlé
- kristálycukor
Elkészítés:
A darált húshoz adjuk az előzőleg beáztatott zsemlét, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tojást, és fűszerezzük.
Formázzuk, majd forró olajban kisütjük. Közben a tetszés szerint felvágott krumplit sós vízben megfőzzük, a dinsztelt hagymával összekeverjük.
Uborkasalátával tálaljuk.
Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem