„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönniVan, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.
Fókusz

„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönni

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2023. május 29. 19:59

Van, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.

#Fókusz#Videó#Külföld#angliai magyarok#emigráció#külföldre költözés#honvágy#hazaköltözés#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk