Fókusz

„Az X-Faktor nagy lehetőséget ad, csak élni kell vele tudni” – Kiss Kevin és Mehringer Marci is több ezres közönség előtt adott koncertet a Budapest Park színpadán

Barva ÁdámBarva Ádám

2023. május 23. 20:12

Az X-Faktorban két egymást követő évben versenyeztek, Kiss Kevin tavaly második lett, Mehringer Marci tavalyelőtt negyedik. Most úgy adódott, hogy két egymást követő nap ugyanazon a színpadon léptek fel sokezer ember előtt, rutinosan, természetesen saját dalaikkal. Mindketten úgy érzik, hogy a tehetségkutató nélkül ez nem sikerülhetett volna. 

Élete eddigi legnagyobb fellépésére készült péntek délután Kiss Kevin, az X- Faktor tavalyi évadának második helyezettje. A 19 éves fiú a Budapest Parkban, közel 12 ezres közönség előtt léphetett fel Szikora Róbert és az R-Go vendégelőadójaként.

Egy nappal Kevin után, szombat este egy másik korábbi X-Faktoros, Mehringer Marci is lehetőséget kapott, hogy koncertezzen a Budapest Parkban. A műsor 2021-es évadának 4. helyezettje a saját neve alatt futó zenekarral léphetett fel: a Mehringer együttes hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Marci és Kevin is úgy gondolják, az X- Faktor teljesen megváltoztatta az életünket: a műsornak köszönhetően most azt csinálhatják, amit valóban szeretnének, saját dalokat írhatnak, videoklipeket készíthetnek és koncertezhetnek.

#Fókusz#Videó#X-Faktor#The Voice#rtl#mehringer marci#kiss kevin#koncert#budapest park

Címlapról ajánljuk