Fókusz

Peller Anna és Lukács Miki először szólaltak meg azóta, hogy bejelentették: válnak

Fehér IstvánFehér István

2023. március 23. 18:50

A házaspár a Fókusznak elmondta, miért zavarbaejtően kedvesen jelentették be azt, hogy 14 év után véget ér a házasságuk, és hogy határozott, végleges döntésük ellenére mire készülnek most együtt.

Peller Anna és Lukács Miki két napja a közös Facebook-oldalán jelentette be, hogy bár az elmúlt két évben próbálták megmenteni a kapcsolatukat, – párterápiára is jártak – végül be kellett látniuk, hogy a sorozatos próbálkozásaik nem jártak sikerrel.

Az álompár 18 éve szeretett egymásba és hamar összekötötték az életüket. 2009-ben házasodtak össze, egy gyerekük van, Annabella. 2016-ban szerepeltek a Nyerő Párosban, amit meg is nyertek.

Miki és Anna két nappal válásuk bejelentése után közösen jelentek meg az Átriumban, méghozzá egy kortárs magyar könyvből készült önálló est nyomán. A Segítség iskola! avagy túlélőkalauz szülőknek című előadásban Simon Kornél tíz szerepben tűnik fel, Lukács Miki pedig önmagát alakítja. Peller Anna a hangját kölcsönözte a darabhoz, azt mondja továbbra is segíti Mikit a válás után is.

Természetesen jóban maradtunk abból is látszik, hogy Anna itt volt és segített

– mondta Lukács Miklós. A darabbal kapcsolatban pedig Peller Anna azt mondta:

Nagyon drukkolok neki, nekem nagyon fontos, hogy neki sikerélménye legyen.

Az előadás Miki ötlete volt, mert régóta szerette volna a szülői tapasztalatait megosztani a nézőkkel, a rá jellemző fanyar humorral fűszerezve. 

Mikit próbálom biztatni, hogy bízzon magában, mert önmagát kell adnia ebben a darabban

– mondta a Reggeli műsorvezetője.

#Fókusz#Videó#lukács miki#válás#segítség#Bulvár#átrium#darab#ma

Címlapról ajánljuk