Fókusz

Az egész ország rajongott értük, most 14 év után válik Peller Anna és Lukács Miki: „Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek”

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. március 21. 18:47

A közösségi oldalukra feltöltött videóban kéz a kézben jelentették be a hírt.

Mivel elég nagy nyilvánosság előtt éltük az életünket az elmúlt legalább 7 esztendőben, ezért azt gondoljuk, hogy most ebben a videóban szeretnénk közölni, illetve elmondani, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb.

Peller Anna és Lukács Miki megdöbbentő hírrel jelentkezett kedd délután. 14 év házasság után, közös megegyezéssel döntöttek úgy, hogy külön folytatják életüket.

Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami nagyon csodálatos, de ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket

– mondták a videóban.

Az elmúlt két évben sokat dolgoztak a kapcsolatukon, párterápiára jártak, és rendszeresen beszélgettek a jövőjükről, de végül mindketten arra jutottak, hogy jelenleg ez a legjobb döntés. A legnagyobb szeretetben válnak el, közös gyermeküket pedig továbbra is együtt nevelik majd.

Anna és Miki 2016-ban, a Nyerő párosban engedtek először komolyabb betekintést a kapcsolatukba. Nem csak humoruk és összetartásuk, de egymás iránt érzett szeretetük egészen a dobogó legfelső fokáig repítette őket – ráadásul óriási fölénnyel nyerték el a Nyerő Páros címet. 

Az egész ország rajongott értük, olyannyira, hogy 2017-ben közösen kapták meg a lehetőséget arra, hogy az RTL Reggeli házigazdájaként köszöntsék a nézőket. 

Kapcsolatuk alappillére mindig is a humor volt, szórakoztató és energikus párosuk nem véletlenül fordult meg a Nyerő Páros után a csatorna több műsorában. Sőt a Fókuszban is rendszeresen feltűntek. Válásuk bejelentését is kéz a kézben tették. Másfél évtizedet zárnak most le együtt, de mégis külön.  

#Fókusz#peller anna#Videó#Bulvár#válás#lukács miki#rtl

Címlapról ajánljuk