Fókusz

Dubajba is megérkezett a holnap világa, vagyis a belgák legnagyobb bulija, a Tomorrowland

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. február 7. 18:51

A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválja a belga Tomorrowland, amelyen évek óta Magyarországról csak a Fókusz stábja forgathat minden nyáron. Naponta több mint 80 ezres tömeg bulizik a legnépszerűbb dj-k szettjeire a lenyűgöző, álomszerű díszletek között és gigantikus színpadok előtt. Ezúttal egy új a Terra Solis, azaz a Nap földje nevű helyszínen rendezik meg, ami alig húsz perc autóútra fekszik Dubajtól egy történelmi emlékhelynek számító erőd mögött.

A Terra Solis egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a nagyvárostól elvonulva mindenki átélheti a glamping-, azaz a luxuskemping-élményt. A sátrak szél- és viharbiztosak, franciaágy, áram, internet, légkondi és folyóvíz is van bennük. Aki egy fokkal exkluzívabb élményre vágyik, azok téglaépítésű kabinokban élvezhetik a beépített wc és zuhanyzó előnyeit, sőt a legnagyobb kényelemre vágyók lakosztályukhoz külön medencét kapnak. 

A Tomorrowland terjeszkedése tehát nem áll meg, a fesztivál legközelebbi állomása a francia síparadicsom, Alpe D’Huez, ahol márciusban rendezik meg többezer méter magasban a gigantikus party téli kiadását.

 

#Fókusz#Videó#Külföld#tomorrowland#Egyesült Arab Emírségek

Címlapról ajánljuk