Fókusz

„Azt gondoljuk, hogy a magyar celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – de a Sztárbox a sportteljesítményről fog szólni és Kokó szerint mindent megtesznek a biztonságért

Kilyén TamásKilyén Tamás

2023. január 26. 19:08

2023-ban ismét bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek: ősszel visszatér az RTL nagysikerű műsora, a Sztárbox. A zenészek, színészek, valóságshow szereplők felkészítését az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István felügyeli.

2004-ben olyat láthattak a magyar televíziónézők, amit korábban még soha. Hazai hírességek komoly ütéseket vittek be egymásnak: zenészek, sportolók, színészek a bokszringben rendezték nézeteltéréseiket.

„Amikor 2004-ben, majd 2005-ben megrendeztük a Sztárboxot, arra én úgy emlékszem, mint a televíziós évad fénypontjára. Azon az estén mindenki az RTL-t nézte” – mondta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója, amikor az RTL a sajtó előtt is a nyilvánosságra hozta, hogy 2023-ban visszatér a Sztárbox.

„Azt gondoljuk, hogy a magyarországi celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – ősztől újra lesz Sztárbox az RTL-en
Fekete Pákónak nagy volt a szája, mielőtt ringbe lépett volna VV Indiánnal 

Te hulye kocsog. Szembe akarsz szállni velem? Én afrikai vagyok b*zdmeg 

–  Fekete Pákó meccs előtti fenyegetőzése legendás szállóigévé vált, de az afrikai párduc a ringben már nem volt ilyen meggyőző; a ValóVilágban megismert Indiántól akkora pofont kapott, hogy még a ringből is kiesett.

Borzasztóan megijedtünk, hogy vajon túl éli-e  Rékasi Károly ezt az eseményt 

– emlékezett vissza Herman Péter, az RTL kreatív igazgatója a Ganxta Zolee vs. Rékasi Károly mérkőzésre, ami azért is zárult meglepő eredménnyel, mert Ganxsta végig dohányozta és iszogatta a felkészülési időt, míg Rékasi napi három edzésre járt a győzelem érdekében, ennek ellenére mégis Ganxsta nyert.

„Azt gondoljuk, hogy a magyarországi celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – ősztől újra lesz Sztárbox az RTL-en

Majka és Dopman valós konfliktusát rendezte a ringben, de harcos amazonok is a szorítóba léptek, így láthattuk Anettka és Pandora öklözését, valamint Nikki Belucci és Fresh Andi küzdelmét.

„Azt gondoljuk, hogy a magyarországi celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – ősztől újra lesz Sztárbox az RTL-en
Dopeman és Majka a ringben 

Herman Péter, az RTL kreatív igazgatója szerint 2023-ban is akadnak bőven olyan celebek, akiknek van mit lerendezniük egymás közt.

Azt gondoljuk, hogy a magyarországi celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást

 – mondta Herman Péter a Fókusznak. Az RTL kreatív producere szerint a mérkőzések nem a verekedésről fognak szólni, hanem a sportteljesítményről, hiszen minden mérkőzés a boksz szabályai alapján fog zajlani.

Ezért pedig a hazai ökölvívás egyik legnagyobb alakja, Kovács Koko István felel majd, a korábbi Sztárbox gálákhoz hasonlóan, ezúttal is ő lesz az esemény szakmai vezetője.

„Azt gondoljuk, hogy a magyarországi celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – ősztől újra lesz Sztárbox az RTL-en

„A szakmai gárda összerakása, felügyelete, a versenyzők felkészítése tartozik hozzám, és erre örömmel mondtam igent, számomra ez egy nagyon kedves és szép feladat” – mondta Kokó a Fókusznak, aki két éve már Svájcban él családjával és most csak a műsor bejelentése miatt repült haza egy exkluzív interjúra.

Most is igyekszünk majd a biztonságra és az egészségügyi előírásokra nagyon odafigyelni. Komoly orvosi vizsgálat előzi majd meg a ringbe lépést

– mondta Kokó, aki edzőkből és szakemberekből álló csapatával mindent megtesz majd azért, hogy ősszel egy látványos sportgála kerüljön a képernyőre.

Ezúttal is több súlycsoportban zajlanak majd a küzdelmek. Arról, hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket és kik vezetik majd a műsort, hamarosan hírt adunk az RTL-en.

#Fókusz#Videó#Bulvár#Sztárbox#kovács kokó istván#kolosi péter#herman péter

Címlapról ajánljuk