„Ha ezt meg tudjuk oldani, akkor ezután mindent” – VV Sajti a Villából ugyan kiesett, de párjától újabb esélyt kapottAz eddig megszokott hangos szóváltások helyett a ValóVilág történetének legbarátságosabb mérkőzésén dőlt el a küzdelem a kiválasztott Sajti és kihívottja, Barna között. Ahelyett, hogy kígyót, békát kiabáltak volna egymásra, végig ölelkeztek és puszilgatták egymást, ami nem meglepő, hiszen legjobb barátokként hivatkoztak egymásra.
Fókusz

„Ha ezt meg tudjuk oldani, akkor ezután mindent” – VV Sajti a Villából ugyan kiesett, de párjától újabb esélyt kapott

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. január 23. 19:38

Az eddig megszokott hangos szóváltások helyett a ValóVilág történetének legbarátságosabb mérkőzésén dőlt el a küzdelem a kiválasztott Sajti és kihívottja, Barna között. Ahelyett, hogy kígyót, békát kiabáltak volna egymásra, végig ölelkeztek és puszilgatták egymást, ami nem meglepő, hiszen legjobb barátokként hivatkoztak egymásra.

Barna végül kiénekelte a sajtot barátja szájából és ő térhetett vissza a villába. Aki viszont lenémítva nézte az adást, az azt gondolhatta, hogy Sajti nyert, ráadásul nem csak a párbajon, de mindjárt a 36 millió forintos fődíjat is bezsebelte, akkor ünneplést rendezett.

Sajti erősen indított a játékban, a villalakók és a nézők szimpátiáját is elnyerte, aztán a szerelmétől kapott videóüzenet miatt hazudozni kezdett. 

Sajti kedvese, Zsani végül úgy döntött, hogy eljön a párbajra és ad egy esélyt a kapcsolatuknak. 

A párbaj estéjén azonban egy másik szerelmi szál is húzódott a háttérben. Barna és a már korábban kiesett Piros még a villában kerültek közelebbi kapcsolatba egymással. Piros el is jött a párbajra, de kiderült, nem azért, hogy egykori szerelmét lássa.

#Fókusz#Videó#ValóVilág#párbaj#vv sajti#vv barna#vv piros#rtl

Címlapról ajánljuk