Fókusz

„Rád bíznám a lányaimat” – két Cápa is támogatta Sándor László küldetését

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2023. január 23. 18:51

Minden szülő életébe elérkezik a pillanat, amikor gyermeke leteszi a babát és a kisautót, és helyette pezsgős poharat fog a kezébe. Ilyenkor óriási a dilemma: vállalva a konfliktust ne engedjük el szórakozni a gyereket, vagy fogadjuk el a tényt, hogy biztosan egy álmatlan éjszaka elé nézünk. Az éjszakai élet számtalan veszélyt rejt, ám van megoldás a biztonságos szórakozásra. Lehet egy ötlet úgy is fantasztikus, ha nem éri meg beszállni. Lászlóé is ilyen, akinek a küldetése, hogy a fiatalok biztonságban bulizhassanak. Amiért bizalmat és pénzt is kapott a Cápáktól.

Sándor László egy vagyonvédelmi cég egyik tulajdonosa. Évek óta dolgozik az éjszakában. Ő maga háromgyermekes édesapa, ami szintén arra sarkallta, hogy tegyen valamit azért, hogy a tinédzserek biztonságban és egészségesen érkezzenek haza.

László vasárnap este a Cápák közöttben mesélt a Magyarországon egyedülálló szolgáltatásáról. A befektetőket egytől-egyig levette a lábáról a 155 kilós óriás. 

Bár az éjszakai bizniszbe egyik Cápa sem szállt be, ketten is úgy érezték, hogy anyagilag is támogatniuk kell a küldetést. 

#Fókusz#Videó#Cápák között#alf tini felügyelet#sándor lászló#balogh levente#lakatos istván

Címlapról ajánljuk