Fókusz

Frohner Fecót a meditáció segíti, hogy érezze a női lelket

Maár LauraMaár Laura

2022. december 6. 18:55

Frohner Fecó nem eszik, nem iszik, csak meditál – a sztárfodrász így kezdi minden napját. A Celeb vagyok, ments ki innen után rájött, hogyan emelkedhet felül saját természetén és találhatja meg lelki békéjét. 

Fecót sok helyzetben láthattuk már bizonyítani. Egy ország ismerhette meg, amikor a Nyerő Párosban szerepelt 2021-ben. Idén tavasszal a Konyhafőnökben főzte be magát Jenő csapatába, legutóbb pedig a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban bizonyított. A dzsungelben a kitartása és a humora egészen a dobogó második fokáig röpítette. Azt mondja, ezt is a meditációnak köszönheti –  ott is minden reggelét így indította.

Két éve indult el ezen a spirituális utazáson. Akkoriban úgy érezte, nem elégedett az életével és nem találta a helyét. De légzési panaszai is voltak, amik csaknem pánikrohamba csaptak át, ekkor talált rá erre a fajta magnyugvásra. Megtanult elcsendesedni és befele is figyelni.

Elképesztő érzés, és mindenkinek csak tanácsolni tudom, mert sokan csak ilyen spirinek gondolják ezt az egész dolgot és kicsit pejoratívan közelítik meg. Pedig ez egy természetes folyamat, hogy az ember odafigyel a belső hangjára

 – mondta.

Fecónak a természet közelsége egész életében fontos volt, a dzsungelben töltött 21 nap után azonban rájött, ez az, ami őt igazán feltölti. Az első napokban nem találta itthon a helyét, nem érezte magát olyan jól, mint az esőerdő mélyén Kolumbiában.

Mióta visszajött, törekszik rá, hogy heti egy szabadnapja legyen, amikor egy kicsit magával foglalkozhat és kiélvezheti a nyugalmat, messze a város zajától. Kevesen tudják róla, de minden hónap első hétvégéjén elvonul egy Budapest-közeli erdőbe, hogy meditáljon és felkészüljön a hónapra.

 

#Fókusz#sebestyén balázs#Videó#Bulvár#frohner fecó#meditálás#rtl#laár andrás#dopeman#buddhizmus

Címlapról ajánljuk