Fókusz

Diana egyik legjobb barátnője, Sarah Ferguson york-i hercegné adott interjút a Fókusznak

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2022. november 30. 18:43

Az ukrán menekültek segítése céljából érkezett Magyarországra András herceg exfelesége, és interjút adott a Fókusznak. Sarah Ferguson york-i hercegné beszélt botrányos életéről, és arról is, hogy ő volt az, aki mindig jó kedvre derítette II. Erzsébet királynőt.

Sarah Ferguson 1986-ban ment feleségül II. Erzsébet és Fülöp herceg másodszülött fiához, András herceghez. Házasságuk azonban nem tartott sokáig. A rebellisnek számító Sarah, vagy ahogy vezetékneve után becézték, Fergie magánéleti botrányai miatt tíz évvel később elvált Andrástól, de azóta sem szakadt el a királyi családtól, ugyanis a york-i hercegné a királynő utolsó napjaiban is ott volt az uralkodó mellett.

II. Erzsébet corgijai közül a két legfiatalabbat négy éve Sarah ajándékozta a királynőnek. Az uralkodó halála után visszakerültek hozzá a kutyusok, név szerint Sandy és Muick. Sarah szeretettel emlékszik egykori sógornőjére, Diana hercegnőre is.

Diana az egyik legjobb barátnőm volt 14 éves korom óta. Senki sem tudott a világon engem úgy megnevettetni, mint ő

– mesélte a Fókusz riporterének Sarah, aki az elmúlt években több könyvet is írt – főleg gyerekeknek szóló történeteket.

Sarah Ferguson megígérte a Fókusz riporterének, hogy hamarosan visszatér, hiszen személyesen akar Ukrajnába utazni és adományokat vinni a háború által sújtott térségekbe.

#Fókusz#Videó#sarah ferguson#Bulvár#királyi család#royal family#diana hercegnő#ii. erzsébet

Címlapról ajánljuk