Műsorújság
RTL Most

ValóVilág: Négy évvel ezelőtt Aurelio mindent vitt!

„Van életem, van életem” – ezt kiabálta a valóságshow hatodik szériájának nyertese, mikor megtudta, hogy ő lett a győztes...

Aurelio pontosan 120 napot töltött bent a villában, ahol felejthetetlen pillanatokat és kalandokat élt át. A nagyszájú fiú talán már azt sem tudta felfogni, hogy a döntőig menetelt, és szinte sokkos állapotban várta a fejleményeket, főleg akkor mikor Istenes Bence és Lilu megmutatták a fantomképeket, és a szavazatok állását. Végül a nézőknek köszönhetően Zsófi lett a második helyezett, Aurelio pedig megnyerte a ValóVilág hatodik szériáját. A győztes – örömében persze – szinte majdnem összetörte a villa berendezését, és saját magát.

Mint a többi lakónak, így Aureliónak is volt ideje arra, hogy elbúcsúzzon a villától: vagyis az ágyától, majd a fürdőszobától és legvégén a kedvenc helyétől, a mosókonyhától is elköszönt - elragadtatásában még a WC-t is megcsókolta.

A stúdióba érve, Aurelio eszméletlen örömmámorban úszott, és talán még akkor sem tudta felfogni, hogy ő nyerte meg a ValóVilág hatodik szériáját, és ő az, aki mindent vitt.

A műsor után a győztes annyit elárult nekünk, hogy mitől olyan büszke magára, és miért érzi úgy, hogy végre saját élete lehet.


Kattints ide a még több ValóVilág tartalomért!

Legnézettebb videók