KERESÉS search-close

Túlélték a veszélyes repülést Liluék!

szerző:
2017.03.31. 14:43

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata a kora reggeli órákban indult a fővárosból Luklába egy garantáltan emlékezetes élményt nyújtó belföldi járattal. A mai estét már a 2610 méteres tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Phakdingban töltik.

Derültek ki a pontos részletek Suhajda Szilárd Facebook oldalára kikerült posztjából.


Túlélték a veszélyes repülést Liluék!


Lilu egy kicsit sem volt nyugodt a gondolattól, hogy a veszélyességéről híres repülőteret vették célba az apró légi járművel. A műsorvezető alaposan utánanézett a helyi adottságoknak, ami egyáltalán nem segített nyugtalanságán…
 

De aggodalomra szerencsére semmi ok, ugyanis Klein Dávid közösségi oldalán megnyugtató üzenetet olvashatunk:


Az Everest Expedíció 2017 tagjai ma kinti idő szerint hajnalban repülővel elindultak Katmanduból, ezennel az alaptáborig tartó trekking elkezdődött. A csapat reggel sikeresen landolt Luklában (a híresen rövid kifutópályán), majd a leszállás után egy 8.5 km-es túra várt rájuk Phakdingig. Holnap innen gyalogolnak tovább.


#everest2017 #everestexpedíció2017
#trekking

Túlélték a veszélyes repülést Liluék!

Everest Expedíció: Lilu extázisban

 

 

További részletek az Everest Expedícióról a Fókuszban, 17:25-től az RTL Klubon!

Ma elindult a Magyar Everest Expedició a csúcsra! Reggel sikerült túlélnünk a Halál Repülőterét Luklában, majd a leszállás után egy 8.5 km-es túra várt ránk Phakdingig. Eddig csak sejtettük mi is az a Himalája, ma megtudtuk! 5 órán keresztül trekkingeltünk a hegyen az egyre ritkább levegőben. A túra végére elfogyott a mosoly az arcunkról...

 

Riporter: Jász Zoltán

 

Badár Sándor mesél első nepáli élményeiről:

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való