Műsorújság
RTL Most

Geszti Péter szerzetesekkel rúgta a bőrt

Az Magyar Everest Expedíció 2017 csapatának nem mindennapi élményben volt része, amikor egy kolostor udvarán szerzetesekkel futballozhattak, sőt egy ismert magyar sportoló is felbukkant a hegyek között. 

 

 

Az Magyar Everest Expedíció 2017 csapata, melynek kiemelt támogató partnere az RTL Klub Namche Bazarban összefutot Hrutka János egykori 24-szeres válogatott magyar labdarugóval, aki szintén egy trekking túrán vesz részt egy kis csoport tagjaként. Ezek után kihagyhatatlan programnak ígérkezett, hogy a Tengbocheben  Geszti Péter és a csapat opertatív vezetője, Berek Péter egy spontán nemzetközi focimeccsbe szállt be a helyi szerzetesek ellen. 

 

 

"Arra lettünk figyelmesek, hogy előkerült három szerzetes, szoknyában, és egy labdát hoztak elő. Az egyikük nagyot rúgott bele, a labda elindult a völgy felé, és ő utánavetette magát, de közben hatalmasat esett. Ezen nagyot nevettünk. Ezek után még több szerzetes jött elő, ők már utcai ruhában, felül pehelymellényben, alul pedig márkás sportcipőt viselve. Hamar felmerült egy focimeccs ötlete. Mi ketten Péterrel az Everest trekking csaptunkból, hárman a másik magyar csapatból (köztük Hrutka János), és két spanyol srác alkottuk a nemzetközi válogatottat, a nepáli szerzetes válogatott ellen. Végül kikaptunk 3-2-re, de hát hagytuk nyerni őket….”

– mesélte Geszti Péter. 

 
 

 

Legnézettebb videók