KERESÉS search-close

2017. május 18. - "Mi a fenét keresek itt?!"

Klein Dávid beszámolója
szerző:
2017.05.18. 18:07

Már itt az ideje, hogy induljunk felfelé. Az időjárás előrejelzések persze még mindig a bolondját járatják velünk, de mi továbbra is a 24-ében hiszünk. Egy napunk lesz BC-ben a helikopteres feljövetel után… Vajon elég? Idelent minden nappal jobb lesz a torkunk, de vajon nem nyúlt túl hosszúra a vakáció? Nem veszítettünk az akklimatizációnkból? Megannyi kérdés…

2017. május 18. -

Námcse már rég elveszítette korábbi varázsát. Látom a szépen kövezett utcákat, a mosolygós serpákat, a gomolygó párát a völgyben, de már nem érzem át. Mi a fenét keresek itt?! 3400 méteren, egy településen, ahol lehet friss zöldséget venni, de csak pénteken és szombaton, amikor hozzák a kisrepülők az árut a piacra, ahol van egy farost lemez szauna, de Katmanduban néha melegebb van, mint a kabinban, ahol ellehetnék bármeddig, de azért a torkom csak nem akar teljesen rendbe jönni, ahol van internet, de csak a szálloda ebédlőjének ablaka alatt.

A lelkem mélyén tudom, emlékszem rá, mennyire akarom ezt a hegyet. De most csak a hideg szobát látom. Ideje felmennünk. Beleállni. Sorry, Dávid, egy hét a világ, aztán majd körülnézünk odalent… Ezt akarom üzenni magamnak. De még mindig nem látjuk világosan, hol lesz az ablak.

Este egy amerikai gimiről szóló sorozattal próbálom szedálni az agyam.

 

Fotó: Mohai Balázs
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való