Nemzetközi szőrsiker: újra magyar férfi lett a bajnok a Bajusz- és Szakáll VilágbajnokságonJáromi Zsolt a pödrést és a lakkot hívta segítségül a megmérettetéshez.
Életmód

Nemzetközi szőrsiker: újra magyar férfi lett a bajnok a Bajusz- és Szakáll Világbajnokságon

rtl.hurtl.hu

2023. június 10. 16:53

Járomi Zsolt a pödrést és a lakkot hívta segítségül a megmérettetéshez. 

Ezen a hétvégén a németországi Burghausen városa ad otthont a 2023-as Bajusz és Szakáll Világbajnokságnak, ahová a magyar csapat 5 fővel érkezett, köztük Járomi Zsolttal – írja a Sokszínű Vidék.

Az amúgy tanárként dolgozó férfi már háromszor nyert világbajnokságot, de pénteken újabb érmet gyűjthetett be, ugyanis a természetes magyar bajusz kategóriában ismét győzött.

A Sokszínű vidék szerint a Magyar Bajusz Társaságból hárman indultak ebben a kategóriában, de azért nem magyar háziverseny lett, Járomi Zsolt legnagyobb ellenfele egy amerikai volt.

Ez a negyedik világbajnoki címem. Ebben a kategóriában megengedett valamilyen segédanyag használata, természetesen én is éltem ezzel a lehetőséggel. Reggel kipödörtem a bajszomat a szálláson, és délután négykor volt a fellépés. A nagy meleg miatt nem haszáltam viaszt, lakkal tartottam karban, az jobban bírja a nyári meleget

– nyilatkozta a lapnak a győztes.

Nyitókép: Facebook / Magyar Bajusz Társaság

#Életmód#bajusz és szakáll világbajnokság#bajusz#szakáll#járomi zsolt#magyar bajusz társaság

Címlapról ajánljuk