Fox Mulder

Fox Mulder

Mulder az FBI ügynöke, aki Oxfordban végzett pszichológusként, ahol írt egy dolgozatot a sorozatgyilkosok és az okkult jelenségek kapcsolatáról. Angliai tanulmányait befejezve visszatért az Egyesült Államokba, ahol az FBI kötelékébe lépett, és a gyilkossági csoport egyik legjobb analitikusává vált. Az FBI-nál elért sikerei lehetővé tették, hogy olyan esetekkel foglalkozzon, amelyek érdekelték. Ezt követően beleásta magát a paranormális, UFO-tevékenységgel és okkultizmussal foglalkozó akták gyűjteményébe, az ún. X-aktákba.

Dana Scully

Dana Scully

Muldert munkájában Dana Scully különleges ügynök segíti, akit szülei eredetileg orvosnak szántak, szakdolgozatát fizikából írta Einstein ikerparadoxona új megvilágításban címmel. Miután megszerezte diplomáját azonnal belépett az FBI-hoz, mert itt saját bevallása szerint jobban tudta kamatoztatni képességeit. Azzal a céllal rendelik Mulder ügynök mellé, hogy képzettsége lévén készítsen tudományos értékelést a Mulder által vezetett nyomozásokról.

Walter Skinner

Walter Skinner

Walter Sergei Skinner az FBI egyik igazgatóhelyettese volt, aki alá az X-akták is tartoztak. Skinner igazgatóhelyettes kifogásolta Mulder elméleteit és nyomozási stílusát, mely az első évad 20. részében (Gumiember 2.) ahhoz vezetett, hogy elengedjék Eugene Toomst, egy Mulder által elfogott paranormális erővel rendelkező sorozatgyilkost, reális bizonyítékok híján.

A cigarettázó férfi

A cigarettázó férfi

Az összeesküvők, a Szindikátus befolyásos tagjaként küzdött a Projekt napvilágra kerülése ellen, azaz védte a Szindikátus és a földönkívüliek megállapodását és a Föld az idegenek általi kolonizációs tervét az olyan emberektől, mint Fox Mulder, akik le akarták leplezni az árnyékkormányt.

Sorozatok még a Cool-on

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való