Műsorújság
RTL Most

Hemzseg a Comet jelöltektől a Quimby új klipje!

A Quimby "Tükrök olcsón" című dalához nemrég elkészült a videoklip is, amiben az Aranyélet szereplői is feltűnnek.

"Emlékeztek arra, hogy nyár végén a Quimbyvel is forgattunk? Az #Aranyélet egyik részében láthatjátok is majd őket, amint az alábbi, új számukat játsszák, és ha már ott volt a Dürer Kertben a stáb és a színészek, le is forgattunk nekik egy egyetlen snittből álló klipet, melyben Ónodi Eszter, Anger Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura és Olasz Renátó is feltűnnek!" - olvasható az Aranyélet Facebookján.

Az Aranyélet november 6-án debütáló második évadának harmadik részében szerepelni fog a Quimby zenekar is, akik a Tükrök olcsón című dalukat fogják előadni egy buliban. A közös forgatás adta az inspirációt egy új klip elkészítéséhez, amit a sorozat trailereit rendező Varsics Péter az operatőr Szőke Dániellel készített. A szöveget Varga Livius írta, és a november 26-án megjelenő Jónás jelenései című lemezen lesz hallható a dal.

Nézd meg a klipet!
 

Ide kattintva tudsz szavazni a kedvenceidre!

A Quimby a legjobb zenekar kategóriában, Anger Zsolt és Thuróczy Szabolcs a legjobb színész kategóriában, míg Ónodi Eszter a legjobb színésznő kategóriában jelölt a 2016-os Comet díjátadón.

Forrás: index.hu

Legnézettebb videók